Mititelu reclamă FRF şi CSU Craiova la FIFA

5 sep 2013 3545 afişări Comentează şi tu Liga 2
Mititelu reclamă FRF şi CSU Craiova la FIFA

Zi de sărbătoare în Craiova! Ambele echipe ale oraşului - CS Universitatea Craiova şi FC Universitatea Craiova - au anunţat că împlinesc 65 de ani.

Echipa patronată de Adrian Mititelu a postat pe site-ul oficial un comunicat prin care anunţă că va acţiona în judecată FRF şi clubul înfiinţat în această vară.

Iată comunicatul postat:

"Fotbal Club Universitatea Craiova aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
Astăzi clubul nostru a sesizat FIFA cu o acţiune împotriva Federaţiei Române de Fotbal şi a SC Club Sportiv U Craiova SA.

În cadrul acţiunii am solicitat FIFA să ne admită următoarele capete de cerere:
1. Excluderea SC Club Sportiv U Craiova SA din cadrul competiţiei Ligii a II-a.
2. Obligarea acestei societăţi de a-şi schimba denumirea.
3. Interdicţia de a folosi, de către această societate, a culorilor, însemnelor, imnului, care aparţin de drept clubului nostru.
4. Obligarea în solidar a FRF şi Club Sportiv U Craiova SA de a plăti suma de 50.000 euro, reprezentând daune interese, pentru fiecare zi în care şi-au asumat istoria Clubului de Fotbal Universitatea Craiova.

Urmează ca FIFA să stabilească un termen de judecată, cel mai probabil la sfârşitul lunii octombrie a acestui an.

Menţionăm faptul că în paralel Fotbal Club Universitatea Craiova a înaintat o plângere penală Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de către toţi cei implicaţi".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.