Vor să-l convingă pe Becali să-şi schimbe decizia? Reprezentanţii lui Gebhart au găsit o altă explicaţie, după ce jucătorul a fost pozat la un salon de masaj

17 mar 2016 14165 afişări Comentează şi tu Liga 1
Vor să-l convingă pe Becali să-şi schimbe decizia? Reprezentanţii lui Gebhart au găsit o altă explicaţie, după ce jucătorul a fost pozat la un salon de masaj

Staff-ul lui Timo Gebhart continuă să susţină că jucătorul Stelei este nevinovat, după ce Cancan a publicat imagini şi a scris că acesta a petrecut până dimineaţa, înainte de meciul. Reprezentanţii lui Gebhart susţin că sunt exagerări ale presei. Gigi Becali a anunţat deja că mijlocaşul de 26 de ani nu va mai juca la Steaua.

Timo Gebhart a petrecut înainte chiar înainte de meciul cu Astra şi şi-a încheiat noapte într-un salon de masaj erotic, din care a ieşit în jurul orei 08:00 dimineaţa. Informaţiile au fost publicate de Cancan şi au fost susţinute de imagini. Iniţial, reprezentanţii jucătorului au declarat că imaginile sunt vechi, însă cei de la Cancan susţin că pozele au fost făcute chiar duminică dimineaţa.

Acum, probabil în încercarea de a-i păstra imaginea curată în Germania, purtătorul de cuvânt al lui Gebhart susţine că sunt exagerări ale presei din România.

”Am evaluat întreaga situaţie. Ştim foarte bine cum este presa din România, cum sunt tabloidele. Pot inventa sau exagera poveşti. Mai ales că Timo este o persoană publică, iar lui i se acordă mai multă atenţie decât altora” a declarat pentru SPORT1 unul dintre purtătorii de cuvânt ai mijlocaşului german.


100 de minute a prins Gebhart în patru meciuri la Steaua, trei în Liga 1 şi unul în Cupa Ligii


Becali nu-l mai vrea, Reghecampf îi ia apărarea

Gebhart a fost adus la insistenţele lui Laurenţiu Reghecampf şi a soţiei acestuia, iar Gigi Becali s-a lăsat în iarnă convins. Însă patronul Stelei şi-a pierdut răbdarea, mai ales după escapada mijlocaşului de 26 de ani. Informaţiile că Timo Gebhart a băut toate noapte într-un club din Bucureşti şi a ajuns la un salon de masaj a ajuns la urechile lui Becali înainte de a fi publicată.

Patronul Stelei a anunţat astfel că Timo Gebhart nu va mai rămâne la Steaua, indiferent de opinia lui Reghecampf: "Nu mă interesează Gebhart. Dacă vrea, să plece de acum. N-a fost fost luat în lot nici când am jucat cu rezervele, l-am văzut, nu mai poate face faţă la nivelul ăsta. Gebhart nu e problema noastră. E problema lui. L-am văzut, la revedere. Nu mă sfatuiesc nici cu antrenorul, cu nimeni. Gata, l-am văzut!", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Într-o intervenţie ulterioară, Reghecampf a încercat să-i ia apărare, dar şi-a dat seama apoi că se pune în opoziţie cu Gigi Becali: ”Timo este un jucător sclipitor! Aveţi răbdare şi o să vedeţi, eu am încredere în el. Gigi Becali este patronul echipei şi poate declara ce vrea. Numai prin meciuri bune îl poate schimba pe patron. Vom vedea. Dacă e bun, va rămâne. Dacă nu, nu"

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.