Veşti bune pentru Reghe! Un jucător al Stelei s-a recuperat miraculos după accidentare. Care e situaţia lui Marica

26 mar 2016 10915 afişări Comentează şi tu Liga 1
Veşti bune pentru Reghe! Un jucător al Stelei s-a recuperat miraculos după accidentare. Care e situaţia lui Marica

Lucian Filip (25 de ani) s-a recuperat după accidentarea suferită în meciul din Cupa României cu Dinamo şi ar putea juca pentru Steaua în meciul cu Pandurii, de miercuri, din etapa a patra a play-off-ului.

Pauza competiţională îi prieşte Stelei. Dacă Marica se antrenează normal de câteva zile şi are şanse mari să înceapă din primul minut meciul cu Pandurii, Reghecampf a mai primit o vorbă bună şi mai are la dispoziţie încă o variantă la mijlocul terenului. Accidentat cu Dinamo, Lucian Filip s-a recuperat mult mai repede decât se preconiza iniţial şi va fi în lotul echipei pentru duelul cu formaţia lui Edward Iordănescu.

La fel ca Marica, Filip avea în plan recuperarea la Marijana Kovacevic, celebrul vraci din Serbia, dar Gigi Becali nu a fost de acord. "Condamnat" de patron să se recupereze fără ajutorul Marijanei, mijlocaşul de 25 de ani a intrat pe mâna staff-ului tehnic al Stelei, care s-a descurcat mai bine decât orice pronostic optimist. Deşi Filip spera să revină pe teren abia pe 10 aprilie, recuperarea sas a decurs foarte bine, iar fotbalistul a început deja alergările uşoare, primind şi acceptul de a se antrena normal alături de colegii săi.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/vesti-bune-pentru-reghe-un-jucator-al-stelei-s-a-recuperat-miraculos-dupa-accidentare-care-e-situatia-lui-marica-15156661
15156661
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”