Verdict dur pentru cel mai talentat tânăr jucător de la Dinamo. A fost operat în Turcia şi va lipsi şase luni

1 feb 2016 13179 afişări Comentează şi tu Liga 1
Verdict dur pentru cel mai talentat tânăr jucător de la Dinamo. A fost operat în Turcia şi va lipsi şase luni

Robert Moldoveanu, tânărul atacant de doar 16 ani al lui Dinamo, a fost operat la o clinică din Turcia şi va lipsi de pe teren nu mai puţin de şase luni, informează site-ul oficial al "câinilor".

Drama lui Moldoveanu, un obişnuit al echipei mari a lui Dinamo, a început în stagiul de pregătire. În partida cu chinezii de la Shijiazhung, atacantul a fost accidentat grav de un adversar, care a căzut peste genunchiul său, iar verdictul a fost crunt pentru un fotbalist de doar 16 ani: ruptură a ligamentului colateral de la genunchiul stâng.

Conform sursei mai sus citate, Moldoveanu a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a constat în reconstrucţia ligamentului încrucişat posterior de la genunchiul stâng şi reconstrucţia ligamentului colateral medial, iar medicii de la clinica Acibadem, din Istanbul, au anunţat că atacantul va putea relua pregătirile abia peste şase luni.

“Având dureri la genunchiul drept, Robert Marian Moldoveanu a fost examinat de către Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer - Specialist Ortopedie şi Traumatologie, Spitalul Acibadem Fulya. În urma consultaţiei a fost efectuată intervenţia de reconstrucţie a ligamentului încrucişat posterior de la genunchiul stâng şi reconstrucţia ligamentului colateral medial. Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer a menţionat că fotbalistul va putea relua antrenamentele peste aproximativ 6 luni”, se arată într-un comunicat de presă al partenerului medical oficial al lui Dinamo.

Aflat la Dinamo încă de la vârsta de şapte ani, Robert Moldoveanu s-a bucurat de încrederea antrenorilor în ultima perioadă, fiind unul dintre cele mai bune produse ale Centrului de Copii şi Juniori al clubului din Ştefan cel Mare. În ultimii ani, Moldoveanu a bifat selecţii la toate loturile naţionale de juniori.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/verdict-dur-pentru-cel-mai-talentat-tanar-jucator-de-la-dinamo-a-fost-operat-in-turcia-si-va-lipsi-sase-luni-15020775
15020775
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Uniunea Europeană, ZGUDUITĂ din temelii. Scenariul pe care nimeni nu voia să-l trăiască vreodată devine realitate. Ce se mai poate face?