Un prim pas spre construcţia unui stadion ultramodern în Ştefan cel Mare! Nicolae Badea s-a întâlnit cu reprezentanţii CS Dinamo pentru a hotărî soarta arenei. Când se ia decizia

20 mar 2017 5487 afişări Comentează şi tu Liga 1
Un prim pas spre construcţia unui stadion ultramodern în Ştefan cel Mare! Nicolae Badea s-a întâlnit cu reprezentanţii CS Dinamo pentru a hotărî soarta arenei. Când se ia decizia

Reprezentanţii CS Dinamo s-au întâlnit azi cu Nicolae Badea pentru a decide soarta stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, arenă care în acest moment este "împărţită" de Clubul Sportiv şi de Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo. Cele fdouă părţi au bătut palma şi a mai rămas doar un pas până la demararea unui proiect pentru ca sportul românesc să mai câştige o arenă.

În urma întâlnirii, cele două părţi au emis un comunicat de presă în care se explică în ce fază au ajuns discuţiile şi când se va oferi un punct de vedere oficial. Iată conţinutul comunicatului: "CS şi ACS FC vor iniţia şi susţine demersurile necesare şi legale pentru realizarea prin C.N.I. a Obiectivului de investiţii "Complexul Sportiv Dinamo - Stadon Central. Aspectele şi soluţiile discutate vor fi prezentate vineri adminstratorilor judiciari şi administratorului special ai ACS FC Dinamo Bucureşti, enitităţi desemnate în procedura insolvenţei, care vor întreprinde, în perioada următoare, toate demersurile legale pentru îndeplinirea condiţiilor impuse de Compania Naţională de Investiţii, în conformitate cu prevederile art.4 la anexa nr.3  Programul Naţional de Construcţii de interes public sau social".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.