Telefonul primit de un conducător important din Liga 1 de la Gigi Becali: "Tată, nu e ceva de vânzare?" Răspunsul a venit IMEDIAT

5 ian 2016 26842 afişări Comentează şi tu Liga 1
Telefonul primit de un conducător important din Liga 1 de la Gigi Becali: "Tată, nu e ceva de vânzare?" Răspunsul a venit IMEDIAT

Principalul finanţator al CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a declarat că a fost contactat de Gigi Becali şi sotia lui Reghecampf pentru a vinde jucători, dar răspunsul a fost negativ, deocamdată. Rotaru a precizat că preţurile jucătorilor craioveni sunt cu 25 la sută mai mari pentru Steaua faţă de cele cerute în mod normal, iar pentru Andrei Ivan solicită cel puţin 4 milioane de euro.

"Eram în Dubai şi m-a sunat Gigi Becali. Asta m-a şi enervat, că el spune că eu l-am sunat, iar eu nu l-am sunat în viaţa mea. I-am zis că sunt în Dubai şi că mă întorc luni. La o săptămână, mă sună iar: „Mihai, tată, nu e ceva de vânzare?“. I-am spus că nu e nimic. Ce pot să vă zic e că dacă un jucător are o cotă de transfer, pentru Steaua suma e cu cel puţin 25% mai mare. Iar Ivan nu se va vinde niciodată pe 1.500.000 de euro, că nu-l dăm pe banii ăştia. Dar dacă Steaua oferă 4 milioane de euro, normal că discutăm. În nici un caz nu vindem patru-cinci jucători. În momentul în care care am ieşit din arest m-a sunat soţia lui Reghecampf, să mă întrebe ce facem cu jucătorii, dacă îi vând ceva. I-am spus: „La Steaua nu vând nimic!", a declarat Rotaru pentru Gazeta de Sud.
 
CS Universitatea nu intră în insolvenţă
 
Mihai Rotaru a vorbit şi despre situaţia de la CS Universitatea Craiova,  recunoscând că există probleme financiare, dar nu se pune problema insolvenţei.

"Dacă vreau să bag echipa în insolvenţă, că în faliment nu se pune problema, nu pot. Jucătorii nu au salariile şi taxele plătite de 18 zile. Hai să zicem că datoriile sunt de 350.000, iar noi trebuie să încasăm 1.000.000 de euro din drepturile tv. Cum pot să o bag în insolvenţă? Contează ca acest club să aibă parte de finanţare. Noi întotdeauna am căutat parteneri care să vină lângă noi şi asta o ştie toată lumea, nu e o surpriză. Şi antrenorilor le-am zis acelaşi lucru. Că a fost Cârţu, Jerry Gane sau Gabi Balint, eu am spus: vreau să iau cea mai bună decizie pentru Universitatea Craiova. Asta înseamnă că echipa va merge înainte, indiferent de situaţie. Sigur că eu am nişte probleme care îmi cam îngrădesc libertatea de mişcare, vorbind din punct de vedere financiar, le recunoaştem cu toţii. E clar că este un moment dificil şi pentru mine, şi pentru echipă, dar întotdeauna vom găsi soluţii pentru Universitatea Craiova. Eu până acum cred că nu am dezamăgit Universitatea Craiova. O scoatem la capăt, dar sigur că trebuie făcute nişte schimbări. Nu mai este simplu, ca înainte, asta e clar", a spus Rotaru.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.