Surpriză de proporţii! Steaua vrea să aducă un atacant din prima ligă franceză! Anunţul făcut de L'Equipe

12 ian 2016 19710 afişări Comentează şi tu Liga 1
Surpriză de proporţii! Steaua vrea să aducă un atacant din prima ligă franceză! Anunţul făcut de L'Equipe

Steaua i-a adus până acum pe Bourceanu, Pintilii, Pîrvulescu şi Momcilovic, dar echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf încearcă şi o achiziţie de peste hotare.

Cotidianul francez L'Equipe anunţă că Steaua doreşte să-l achiziţioneze pe Goran Karanovic, un atacant în vârstă de 28 de ani de la Angers. Karanovic a fost adus în vara anului trecut la echipa aflată în acest moment pe locul secund în Ligue 1, dar nu a dat randament, iar francezii l-au pus pe lista de transferuri.

Goran Karanovic este de origine sârbă, dar deţine şi cetăţenie elveţiană. De serviciile lui se mai interesează şi echipe şi prima ligă din Elveţia.

Angers este surpriza acestui sezon în Ligue 1. Micuţa formaţie se află pe locul secund în clasament, e drept, la 20 de puncte în spatele liderului PSG.

Variantă de rezervă pentru Marica sau Budescu?

Oficialii Stelei nu au confirmat până acum interesul pentru Karanovic, nefiind exclus ca fotbalistul de origine sârbă să reprezinte o variantă de rezervă pentru campioană, în cazul în care principalele ţinte, Ciprian Marica şi Constantin Budescu, nu ajung sub comanda lui Reghecampf în această iarnă.

800.000 de euro este cota lui Karanovic, conform transfermarkt.de

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/surpriza-de-proportii-steaua-vrea-sa-aduca-un-atacant-din-prima-liga-franceza-anuntul-facut-de-l-equipe-14962837
14962837
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ