Steaua a avut un penalty neacordat în prima repriză. Rus a comis henţ în careu, dar arbitrul nu a acordat nimic

22 feb 2016 2459 afişări Comentează şi tu Liga 1
Steaua a avut un penalty neacordat în prima repriză. Rus a comis henţ în careu, dar arbitrul nu a acordat nimic

Steaua a avut o lovitură de la 11 metri în minutul 13, dar centralul Cătălin Popa a lăsat jocul să continue.

Meciul dintre FC Voluntari şi Steaua a început o eroare gravă de arbitraj. În minutut 12, oaspeţii au primit o lovitură liberă indirectă, de pe linia de 16 metri. Mingea a ricoşat la Nicuşor Stanciu, care a tras puternic de la marginea careului mare, însă balonul a fost deviat de mâna lui Laurenţiu Rus.

Arbitrul Cătălin Popa a lăsat însă jocul să meargă mai departe, deşi henţul în care a fost cât se poate de vizibil. Totuşi, steliştii n-au protestat foarte mult.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/steaua-a-avut-un-penalty-neacordat-in-prima-repriza-rus-a-comis-hent-in-careu-dar-arbitrul-nu-a-acordat-nimic-15083940
15083940
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Nimeni nu a crezut că Iohannis este în stare să facă aşa ceva. Informaţia a explodat în această dimineaţă. Reacţia de urgenţă a Cotroceniului