Sepsi – FCSB 4-2. Dezastru pentru vicecampioana României, care putea egala pe finalul partidei. Elevii lui Neagoe au marcat în ultimul minut

Sepsi - FCSB 4-2. Dezastru pentru vicecampioana României, care putea egala pe finalul partidei. Elevii lui Neagoe au marcat în ultimul minut
  • Publicat:
  • Actualizat:

Sepsi OSK – FCSB 4-2 (Bălașa a.g. 33, Ștefan 37, Tandia 52 pen. / Coman 61, Rusescu 88)
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca). Asistenți: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) și Mircea Orbuleț (București)
Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe)

â–ºSepsi: Fejer – Moura, Viera, Jovanovici, Sato (Drăghici 72) – Velev, A. Rus – Nouvier, Vașvari, Fl. Ștefan – Tandia (Mensah 90+3)
Rezerve: Niczuly – Ursu, Karnitsky, Hamed, Simonovski
Antrenor: Eugen Neagoe

â–ºFCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălașa, J. Morais – Nedelcu (Coman 46), L. Filip – Teixeira (Roman 30), Man (Rusescu 60), F. Tănase – Gnohere
Rezerve: A. Vlad – Jakolis, I. Stoica, T. Moldovan
Antrenor: Nicolae Dică

â–ºMinutul 90+4: Final de meci! Sepsi câștigă trei puncte importante pe teren propriu, împotriva celor de la FCSB, după un meci slab făcut de elevii lui Nicolae Dică. Vașvari a deschis scorul din pasa lui Florin Ștefan, în minutul 33, iar același Ștefan a dus scorul la 2-0 trei minute mai târziu, după ce a reluat cu câlcâiul direct în poarta lui Bălgrădean o minge venită de pe partea dreaptă.

După pauză, Tandia a dus scorul la 3-0 dintr-un penalty obținut tot de el, iar totul părea decis la Sfântu Gheorghe. Florinel Coman a redus din diferență în minutul 61, după ce a trimis mingea cu capul în poarta lui Fejer, iar Rusescu a dus scorul la 3-2 în minutul 88, din lovitură liberă. Elevii lui Neagoe au avut ultimul cuvânt, în minutul 90+4. Mensah a fost lăsat liber în careu și l-a executat pe Bălgrădean. S-a terminat 4-2 pentru elevii lui Neagoe, iar cu această victorie urcă pe locul cinci, cu 27 de puncte. FCSB rămâne pe doi, cu 34 de puncte.


â–ºMinutul 90+4: GOOOOL Sepsi! Elevii lui Neagoe scapă pe contraatac, iar Simonovski, cu spatele la poartă, pasează către Mensah, iar acesta îl execută pe Bălgrădean din interiorul careului.


â–ºMinutul 88: GOOOOL FCSB! Raul Rusescu execută perfect o lovitură liberă, pe lângă zid. Fejer este surprins și nu poate opri balonul din drumul său spre plasa porții.


â–ºMinutul 79: Ocazie pentru FCSB! Roman trage puternic din afara careului, dar mingea trece peste poarta lui Fejer.


â–ºMinutul 74: Ocazie pentru Sepsi! Tandia execută o lovitură liberă cu efect, spre vinclul porții lui Bălgrădean, dar goalkeeper-ul FCSB-ului reține.


â–ºMinutul 61: GOOOOL FCSB! Viera încearcă să respingă o minge care ajunge la Florinel Coman. Acesta reușește să înscrie cu capul din interiorul careului și duce scorul la 3-1.


â–ºMinutul 56: După acest meci, Sepsi devine a doua echipe care marchează de trei ori în poarta celor de la FCSB în acest campionat. Doar Dinamo a mai reușit acest lucru.


â–ºMinutul 52: GOOOOOL Sepsi! Tandia șutează în mână lui Bogdan Planic, iar Feșnic indică punctul cu var. Tot decarul gazdelor execută și transformă. Dezastru pentru FCSB!


â–ºMinutul 46: S-a reluat jocul! FCSB a efectuat o schimbare. Iese Dragoș Nedelcu, iar în locul său intră Florinel Coman.


â–ºMinutul 45+2: Horațiu Feșnic fluieră finalul unei prime părți în care FCSB nu a contat pe plan ofensiv.


â–ºMinutul 37: GOOOL Sepsi! Florin Ștefan primește o pasă în interiorul careului și reia cu călcâiul direct în plasa porții lui Bălgrădean. Execuție superbă a mijlocașului de 22 de ani.


â–ºMinutul 36: Ocazie imensă pentru Sepsi! Adrian Rus trage puternic de la aproximativ 30 de metri, dar trimite pe lângă poarta lui Bălgrădean.


â–ºMinutul 32: GOOOL Sepsi! Vașvari primește o pasă în careu de la Florin Ștefan, trimite mingea pe lângă Bălgrădean și marchează. Bălașa a încercat să respingă de pe linia porții, însă fără succes.


â–ºMinutul 29: Meciul s-a încheiat pentru Teixeira! Portughezul a ieșit în afara terenului, accidentat, iar în locul său va intra Mihai Roman.

FOTO Captură Digi Sport


â–ºMinutul 18: Replica celor de la FCSB! Teixeira trage puternic, pe jos, din afara careului, dar Fejer respinge și păstrează tabela intactă.


â–ºMinutul 8: Probleme pentru Benzar! Fundașul celor de la FCSB a acuzat o accidentare. Acesta și-a revenit între timp și va continua partida.


â–ºMinutul 5: Sepsi are prima ocazie a partidei! Vașvari primește o minge în careu, reia cu capul, dar Bălgrădean reține și păstrează tabela intactă.


â–ºMinutul 1: Fluier de start la Sfântu Gheorghe, unde termometrele arată două grade Celsius. Dică începe cu Teixeira titular, în timp ce Neagoe surprinde cu Adrian Rus la mijlocul terenului.


â–º19:30 Avem și echipa de start a gazdelor de la Sepsi OSK. O surpriză ar putea fi urcarea lui Florin Ștefan în tridentul ofensiv din spatele lui Tandia. Internaționalul U21 evoluează mereu în banda stângă, însă în general pe postul de fundaș, nu pe cel de extremă. Surprinzătoare este și apariția lui Adi Rus la mijloc.


â–º18:30 Ninge puternic la Sfântu Gheorghe. Gazdele anunță însă că sunt pregătite pentru meciul din această seară, contra vicecampioanei FCSB.


â–º18:24 Avem echipa de start a FCSB. Harlem Gnohere revine pe teren după două etape de suspendare. Teixeira e de asemenea titular, în timp ce Florinel Coman e doar pe bancă.


FCSB e obligată să câștige pentru a sta cât mai aproape de liderul CFR, pentru partida din această seară antrenorul Nicolae Dică bazându-se pe serviciile lui Gnohere, cel care revine după o suspendare de două etape. În tur, Bizonul și Coman au obținut victoria pentru roș-albaștrii, 2-0, pe Arena Națională. Din lotul FCSB va lipsi diseară doar Moruțan, eliminat etapa trecută.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima ligă doar de trei ori, de fiecare dată câștigătoare fiind trupa roș-albastră. De asemenea, duelurile Neagoe – Dică au fost în favoarea antrenorului de la FCSB: Eugen Neagoe vs Nicolae Dică: două jocuri – două victorii. În plus, Eugen Neagoe are bilanț negativ cu roș-albaștrii: 9 jocuri – două remize – 7 înfrângeri.

În acest moment, FCSB e pe locul doi în clasament, 34 de puncte, la cinci distanță de liderul CFR, iar Sepsi e pe șase, ultimul de play-off, cu 24.

Horațiu Feșnic va conduce la centru partida, iar Alexandru Cerei și Mircea Orbuleț vor fi asistenți. Sergiu Popa e rezervă, în timp ce observatori au fost desemnați Adrian Vidan și Romulus Gabor.

„Știți foarte bine că trebuie să câștigăm mereu, iar adversarii se motivează mereu în plus. Întâlnim o echipă care vrea să fie în play-off, care a arătat bine în acest an, cu jucători de calitate de la mijloc în sus. Ne așteptă un meci foarte greu. Suntem într-o perioadă bună, în ultimele 5 etape am făcut jocuri bune și am acumulat puncte. Sper să câștigăm cele 4 meciuri rămase în acest an.  Suntem pregătiți să jucăm, nu contează ce va fi afară. Trebuie să fim pregătiți și să dăm totul”, a declarat Dică.

Eugen Neagoe, antrenorul gazdelor, a declarat: „Nu avem probleme de lot, jucătorii sunt valizi și sper ca și eu să fiu foarte inspirat și să aleg cei mai potriviți jucători pentru acest joc, contra celor de la FCSB. Este un joc important și cu siguranță vom face tot ce depinde de noi să reușim să câștigăm. Până acum am demonstrat că suntem o echipă bună, o echipă care merită să fim acolo, în primele șase. Am dovedit asta tuturor până în acest moment și, sincer, cred că puteam să fim mai în față, un loc-două, dar am făcut câteva greșeli și ne-au costat puncte. Sper să nu mai repetăm greșelile pe care le-am făcut în mai multe partide și să reușim să câștigăm”.

„FCSB, alături de CFR Cluj, sunt cele mai bogate echipe din România. Însă pe teren nu contează doar banii, iar noi tocmai acest lucru vom încerca să-l demontrăm. Palmaresul nostru cu FCSB este unul defavorabil, dar nici statisticile nu joacă. Să ne amintim că la ultimele două meciuri directe, ambele pierdute cu 2-0, se poate spune că rezultatele nu sunt echitabile. În tur am avut ocazii foarte mari, iar în minutul 83 încă tabela era imaculată. Dar acesta este fotbalul. Ocaziile se răzbună, meciul acela trebuie dat uitării. Vă garantez că vom lupta pentru punctele puse în joc în această etapă intermediară. Nu mă hazardez niciodată să pronostichez. Ne vom dărui la maximum și vom juca la capacitate maximă”, a mai spus Neagoe.

 

 

 

Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră…
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul Moldovei', înmormântat regește!
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…