Schimbare de antrenor la Pandurii! Petre Grigoraş a fost îndepărtat: "Mi se pare ilegal!" Cine îi ia locul

10 ian 2017 3533 afişări Comentează şi tu Liga 1
Schimbare de antrenor la Pandurii! Petre Grigoraş a fost îndepărtat: "Mi se pare ilegal!" Cine îi ia locul

Pandurii şi-a schimbat antrenorul. Petre Grigoraş nu va mai antrena echipa gorjeană în partea a doua a campionatului, decizia fiind luată în urmă unei întâlniri a tehnicianului cu administratorul special Marian Golea.

"Am vrut să văd care e reacţia administratorului special Golea, dar e clar că n-am spus-o chiar atât de serios. Am spus că accept ce mi-a propus dânsul: 1.500 de euro brut. I-a căzut faţa, vă daţi seama. Se aşteptau ca eu să fiu un tip care să cedez din start, să rup imediat contractul şi să plec. Bineînţeles că suma a fost propusă ca să plec, dar eu am acceptat-o. Surpriză! Vă daţi seama că i s-a schimbat faţa. După care a început cu alte lucruri, că trebuie să încercăm cu altcineva.

Trebuia să îmi spună dinainte de Sărbători. Mi s-a dat o hârtie că o să-mi dea ce mai au să-mi dea din contract. Dânsul avea pregătită şi decizia de încetare a contractului de muncă cu litera i, parcă, care nu mai există. Au existat nişte replici verbale, dar atât. Am primit decizia de încetare a contractului, ceea ce mi se pare ilegal. Trebuie să faci cercetări, să dai avertisment, amenzi, nu aşa...O trimit şi eu la avocaţi, că nu mă pricep. Dacă mă pricepeam mai mult la acte, eram avocat eu. Mi-au desfăcut contractul, mi-au dat decizia de încetare din data de 9, ce să mai caut la antrenamente? Nu mi-am dat nicio demisie, nimic.

Nu am primit niciun salariu de când am venit la Pandurii, în vară. Dânşii au încercat altă modalitate, o modalitate neloială, neprincipială. Aveam o relaţie bună, de asta am rămas extrem de surprins. Dar asta este viaţa, trebuie să acceptăm deciziile luate de unii. Ei mai întâi mi-au propus să ne despărţim amiabil, nu ne-am înţeles, după care a scos de sub mapă decizia de încetare a contractului cu data de 9",
a declarat Petre Grigoraş la DigiSport.

Locul lui Petre Grigoraş la Pandurii va fi luat de Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo. Stoican a antrenat ultima dată în Liga 1 în 2015, la FC Voluntari. Ultima echipă pregătită de tehnicianul în vârstă de 40 de ani a fost Zimbru Chişinău.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.