Reghecampf anunţă că Timo Gebhart s-a înţeles cu Steaua: "De mâine se va prezenta la antrenamente!" Care este situaţia celorlaţi jucători pe care-i are în vizor

28 ian 2016 20538 afişări Comentează şi tu Liga 1
Reghecampf anunţă că Timo Gebhart s-a înţeles cu Steaua: "De mâine se va prezenta la antrenamente!" Care este situaţia celorlaţi jucători pe care-i are în vizor

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că Timo Gebhart se va prezenta vineri la antrenamentele Stelei. Antrenorul campioanei României a atins principalele puncte de interes din cadrul lotului.

Steaua a avut în această iarnă o campania de achiziţii spectaculoasă, dar Reghecampf spune că nu s-a încheiat. Timo Gebhart - ultima oară la Nurnberg - se va alătura de vineri lotului Stelei, însă Reghecampf a spus la DigiSport că mai sunt şi alţi jucători în vizor.

Despre Andrei Ivan: Noi încercăm să aducem cei mai buni jucători din campionatul intern, pentru că-i cunoaştem. Dacă vom reuşi, va fi foarte bine pentru noi. Nu m-a surprins declaraţia lui Andrei Ivan, dar a fost luat foarte repede, este prea tânără. Este un jucător tânăr de valoare. Nu este un jucător care s-a impus la echipa naţională, nu este un jucător pe care să zici că-l transferăm şi luăm campionatul. Dar este un jucător cu foarte multe calităţi pentru vârsta lui. Eu sper să vină, este un jucător de calitate. E tânăr, şi pentru el este o situaţie dificilă, unii spun că pleacă la Espanyol, alţii la Steaua. Eu nu mă supăr. Mai sunt şi alţi jucători care au spus că nu vin la Steaua şi după aia au semnat cu Steaua.

Despre Valerică Găman: Noi ne dorim un fundaş central. Acum sau din vară. Găman este un jucător în echipa naţională, are experienţă, a jucat cu Astra în cupele europene, ar fi un jucător de care avem nevoie. Dar nu este în vizorul nostru.

Despre Gebhart: Ajunge în seara asta şi de mâine se va prezenta la antrenamente. El s-a antrenat, dar cu echipa a doua a lui Nurnberg. De astăzi a intrat şi Alex Chipciu la antrenamente, avem de unde alege. Dar, în acelaşi timp, trebuie să am o bancă puternică. Noi începem un război pe care trebuie să-l câştigăm.

Despre Alex Bourceanu:  A avut anumite chestii la gleznă, a urmat un program de recuperare şi de astăzi a intrat la antrenamente. Dar mai are nevoie de pregătire.

Despre portari: Dacă vom avea ocazia să aducem un portar de Champions League, un portar cu talie, atunci va fi foarte bine. Dar încă nu am găsit acel portar. Este o perioadă de pregătire, nu este o perioadă în care să tragem concluzii. După ultimele două amicale, vom trage linie şi vom vedea cine este în formă să intre în poartă.

Despre Enache: Dacă vom avea posibilitatea să-l aducem şi pe Enache, va fi foarte bine. Avem şi planul B, vom vedea. Eu îmi doresc foarte mult să avem şi banca foarte bună.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.