Problemele au măcinat un club din Liga 1: "Toţi au primit banii din drepturile TV, noi nu... Ultimul salariu l-am luat în februarie". Situaţia grea în care s-a ajuns: "Toţi ne vor răul!"

14 iul 2017 12986 afişări Comentează şi tu Liga 1
Problemele au măcinat un club din Liga 1: "Toţi au primit banii din drepturile TV, noi nu... Ultimul salariu l-am luat în februarie". Situaţia grea în care s-a ajuns: "Toţi ne vor răul!"

ACS Poli Timişoara va începe noul sezon în dezavantaj. Dacă în precedentul au pornit de la -14 puncte, din cauza unei penalizări, acum bănăţenii pornesc neplătiţi şi cu datorii.

  • Primăria a oprit finanţarea echipei din bani publici din cauza datoriilor pe care clubul le are: patru salarii restante către angajaţi şi restanţe de peste 2 milioane de euro la ANAF, anunţă tmsport.ro.

Antrenorul care a salvat miraculos echipa, Ionuţ Popa, a comentat situaţia: "La Timişoara se primesc mesaje către impresari, către conducere, venite din alte părţi că trebuie să faceţi asta... şi apar perturbări. Aud jucătorii, aud antrenorii. Se aud multe. La noi în ţară sunt lucruri pe care toţi le ştim. Gen nu jucăm nimic, echipa nu e pregătită, iar aşa se perturbă lucrurile la echipă. Toţi ne dorim să avem linişte la echipă, mai ales că au venit jucători noi şi trebuie să ai un climat sănătos".

  • ACS Poli Tmişoara s-a menţinut în Liga 1 în urma câştigării barajului cu UTA Arad

ACS Poli Timişoara aşteaptă prima tranşă din drepturile TV, peste 500.000 de euro. Problemele apar în privinţa banilor care ar trebui să vină de pe urma participării în Cupa Ligii, finanţe despre care bănăţenii nu mai au nicio informaţie. O parte din sumă e cesionată de Consiliul Local Timişoara pentru chiria stadionului: "L-am rugat pe domnul primar să vină şi să discute cu echipa şi i-a asigurat pe jucători să-şi vadă de treabă. Le cer jucătorilor să aibă răbdare. E dureros să afli că toate echipele din Liga 1 au primit banii, iar Poli nu a primit. E dureros să afli că sunt şi alte echipe cu datorii în Liga 1, dar ANAF a blocat doar la noi banii, din cauza datoriilor la Fisc. Noi, ultimul salariu l-am luat în februarie. Trăim cu bani şi aş vrea să se deblocheze unele lucruri. Sper să se vrea binele acestei echipe, dar sunt mai mulţi care doresc răul acestei echipe", a declarat Ionuţ Popa 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.