Praf de puşcă. Mutu l-a provocat pe Marica. Cine câştigă? "E o ambiţie"

30 ian 2016 4400 afişări Comentează şi tu Liga 1
Praf de puşcă. Mutu l-a provocat pe Marica. Cine câştigă? "E o ambiţie"

Într-un interviu acordat pentru DolceSport, Adrian Mutu, atacantul echipei ASA Târgu Mureş, şi-a expus planurile pentru partea a doua campionatului.

În stilul său inconfundabil, românul cu cele mai multe goluri în Serie A şi-a fixat şi câteva ţinte. Marketing sau realitate, Mutu îşi doreşte să ajungă la Euro şi să-l convingă pe Anghel Iordănescu de calităţile sale. Iar pentru a se automotiva, fostul jucător de la Chelsea i-a lansat o provocare prietenului Marica, un alt fotbalist revenit în Liga 1, la Steaua, pentru a-şi ridica moralul şi nivelul de energie. "Vrem să vedem cine reuşeşte cele mai multe goluri şi cine reuşeşte să-şi ducă echipa spre câştigarea unui trofeu. Suntem prieteni, ne-am dat multe pase unul celuilalt pentru a da goluri la echipa naţională, ne-am şi tachinat... E normal, e o ambiţie între noi doi care înscrie mai multe goluri", a spus Mutu la Dolce Sport.

 

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/praf-de-pusca-mutu-l-a-provocat-pe-marica-cine-castiga-e-o-ambitie-15010779
15010779
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor