Piţurcă e enervat de atitudinea CSA şi cere intervenţia DNA în războiul pentru "Steaua". "FCSB e tot Steaua şi ei nu fac nimic! Nu vor ca adevărul să iasă la suprafaţă!" De ce s-ar încerca "muşamalizarea" cazului

20 apr 2017 16656 afişări Comentează şi tu Liga 1
Piţurcă e enervat de atitudinea CSA şi cere intervenţia DNA în războiul pentru "Steaua". "FCSB e tot Steaua şi ei nu fac nimic! Nu vor ca adevărul să iasă la suprafaţă!" De ce s-ar încerca "muşamalizarea" cazului

Victor Piţurcă se arată deranjat de atitudinea CSA Steaua şi a MApN în disputa avută cu FCSB pentru marca "Steaua" şi modul în care a fost preluată echipa de Gigi Becali la începutul anilor 2000.

Piţurcă lasă să se înţeleagă că reprezentanţii MApN nu îşi dau cu adevărat interesul pentru a readuce echipa nou înfiinţată în Liga 1 şi consideră că aceştia îl tratează nedrept pe juristul Florin Talpan. Acesta a fost sancţionat în urma unei anchete pentru afirmaţiile făcute în spaţiul public, iar fostul selecţioner consideră că prin aceste măsuri se încearcă o "îngropare" a cazului, astfel încât adevărul să nu iasă cu adevărat la iveală.

Piţurcă susţine că în acest caz ar putea avea de suferit inclusiv reprezentanţi ai MApN, iar din acest motiv cazul ar putea face şi obiectul unei anchete a DNA.

"Să faci aşa ceva omul care ţi-a câştigat atâtea procese şi care s-a luptat, înseamnă că cei de acolo nu vor ca adevărul să iasă la suprafaţă. Eu, din câte am înţeles, a avut acordul din partea clubului să iasă, să vorbească, să facă declaraţii. Dacă omul care câştigă procese şi răzbate este sancţionat, vă daţi seama că nu este în regulă. Cred că cei din vârful piramidei, care nici ei nu sunt uşă de biserică, ar trebui să ia nişte decizii.

Vă daţi seama că stadionul Ghencea a fost închiriat pe câteva mii de euro, când de acolo se puteau scoate câteva zeci de mii de euro pe lună. Probabil că le este frică, pentru că lucrurile n-au fost în regulă. Probabil că le este teamă să nu li se impute lor nişte sume de bani. Organele de anchetă, DNA-ul ar trebui să intervină se afle adevărul. Numai să se vrea
", a declarat Victor Piţurcă într-o intervenţie televizată.

Piţurcă insistă asupra faptului că echipa CSA Steaua ar putea avea dreptul să evolueze direct în Liga 1, în condiţiile în care se dovedeşte că Gigi Becali a preluat fraudulos echipa.

"Eu vreau doar să se afle adevărul! Să se ştie cum s-a luat Steaua, în ce condiţii.

Clubul nu face nimic, se mulţumeşte cu puţin. Dacă este adevărat Steaua a fost luată fraudulos, înseamnă că cei de la Minister nu fac tot posibilul ca Steaua să revină în prima ligă, adica acolo de unde a fost luată ilegal... Dacă are dreptate patronul FCSB, foarte bine... Are drepteate şi asta e.

Văd însă că nu fac nimic cei de la club. FCSB e tot Steaua şi ei nu iau măsuri. Dar dacă nu interesează pe nimeni, eu ce să fac?
", a mai spus Piţurcă.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.