Oltenii sfidează campioana: ”Nu îmi pare rău că n-am ajuns la Steaua. Visul meu e să joc la Universitatea. Îmi pare rău de Bawab”

17 ian 2016 4648 afişări Comentează şi tu Liga 1
Oltenii sfidează campioana: ”Nu îmi pare rău că n-am ajuns la Steaua. Visul meu e să joc la Universitatea. Îmi pare rău de Bawab”

Nicuşor Bancu este unul dintre fotbaliştii incluşi în afacerea eşuată dintre Steaua şi CS Universitatea Craiova prin care campioana urma să plătească peste 3,6 milioane de euro pentru un ”pachet” de patru fotbalişti. Alături de Bancu, ar fi urmat să treacă la Steaua şi Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, dar şi ”perla” oltenilor, atacantul Andrei Ivan. Totul a picat, spun cei din conducerea campioanei, din pricina pretenţiilor financiare ridicate manifestate de fotbaliştii lui CSU.

De partea cealaltă, clubul craiovean susţine că transferul a fost departe de a ajunge la stadiul în care jucătorii să fie consultaţi, iar mărturiile acestora din urmă par să confirme povestea. Nicuşor Bancu susţine că ”eu nu am vorbit cu nimeni de la Steaua, au discutat cei din conducerea clubului. Sunt bucuros că sunt la Universitatea. Nu îmi pare rău că nu am ajuns la Steaua pentru că eu sunt oltean şi visul meu a fost să joc la Universitatea”. Bancu, cel care a suferit în urmă cu un sezon o accidentare cumplită la un meci cu Viitorul, a comentat şi trecerea lui Bawab sub conducerea lui Laurenţiu Reghecampf: ”Îmi pare rău că Bawab a plecat de la noi, era un jucător bun, titular în majoritatea meciurilor şi ne-a ajutat foarte mult. Dar avem jucători care să-l suplinească”.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/oltenii-sfideaza-campioana-nu-imi-pare-rau-ca-n-am-ajuns-la-steaua-visul-meu-e-sa-joc-la-universitatea-imi-pare-rau-de-bawab-14967663
14967663
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX