Ofertă neaşteptată pentru Reghecampf. Ce echipă din străinătate îl doreşte pe antrenorul Stelei

15 feb 2016 39052 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ofertă neaşteptată pentru Reghecampf. Ce echipă din străinătate îl doreşte pe antrenorul Stelei

Laurenţiu Reghecampf este dorit de conducerea lui Zamalek, echipă care l-a mai vrut şi în finalul anului trecut. Locul doi în Egipt, Zamalek l-a concediat pe Ahmed Hossam Mido, după eşecul cu 0-2 în faţa lui Al Ahly.

Antrenorul Stelei se bucură în continuare de o cotă bună în fotbalul arab, deşi a dezamăgit pe banca lui Al Hilal. Potrivit site-ului arab korabia.com, Reghecampf este dorit de oficialii lui Zamalek, locul secund în campionatul din Egipt, la opt puncte distanţă de liderul Al Ahly, dar cu un meci mai puţin disputat.

Postul de antrenor a rămas vacant după ce Ahmed Hossam Mido a fost demis din cauza eşecului cu 0-2 de pe terenul liderului Al Ahly. În prezent, echipa este condusă de interimarul Mohamed Salah, dar cei de la Zamalek şi l-ar dori pe Laurenţiu Reghecampf. Sunt însă şanse mici de reuşită, deoarece antrenorul român îşi doreşte o nouă prezenţa în grupele Ligii Campionilor cu Steaua.

În cazul în care Reghecampf va refuza oferta, pe banca lui Zamalek ar putea reveni portughezul Jesualdo Ferreira, care i-a mai pregătit pe egipteni în sezonul 2014-2015.
 

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/oferta-neasteptata-pentru-reghecampf-ce-echipa-din-strainatate-il-doreste-pe-antrenorul-stelei-15074691
15074691
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”