Noua stea a fotbalului românesc? Dragomir: "E cel mai bun fotbalist român! E tare de tot"

26 mar 2016 8056 afişări Comentează şi tu Liga 1
Noua stea a fotbalului românesc? Dragomir: "E cel mai bun fotbalist român! E tare de tot"

Nicuşor Stanciu a avut o prestaţie apreciată în acest sezon, iar tânărul jucător a reuşit să debuteze cu gol la naţional de seniori în amicalul cu Lituania.

Dumitru Dragomir este de părere că Stanciu va continua să crească în evoluţii fapt ce îi va avantaja pe cei de la Steaua.

"Stanciu e cel mai bun fotbalist român la această oră. Merită tricoul cu numărul 10, merită şi mai multe lovele, merită de toate. E fotbalist tare de tot! Părerea mea, că dacă îl mai ţine Steaua jumătate de an şi joacă titular, joacă şi în cupe europene, atunci va valora bani mulţi, pentru că peste tot în lume este o criză de fotbalişti de valoare extraordinară, cum nu a fost în ultimii 20 de ani", a declarat Dumitru Dragomir la DolceSport.

Inter şi AC Milan au trimis scouteri pentru a-l urmări pe Stanciu, "diavolii" înaintând chiar o ofertă în valoare de 4 milioane de euro. Finanţatorul Stelei a pus punct oricăror negocieri atunci când a cerut nu mai puţin de 10 milioane de euro în schimbul fotbalistului.

2,5 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Stanciu în acest moment

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/noua-stea-a-fotbalului-romanesc-dragomir-e-cel-mai-bun-fotbalist-roman-e-tare-de-tot-15155382
15155382
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”