Negoiţă, mulţumit de egalul cu Steaua: "Au jucat foarte bine, chiar dacă am înţeles că golul steliştilor a fost din off-side. Filip a primit ce a meritat”

7 mar 2016 2552 afişări Comentează şi tu Liga 1
Negoiţă, mulţumit de egalul cu Steaua: "Au jucat foarte bine, chiar dacă am înţeles că golul steliştilor a fost din off-side. Filip a primit ce a meritat”

Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui DInamo, a vorbit la finalul partidei despre egalul pe care echipa sa l-a reuşit împotriva Stelei, în primul meci din play-off pentru cele două. Acesta nu l-a uitat pe Steliano Filip, care a fost eliminat la doar câteva minute după ce Bicfalvi a reuşit egalarea pe tabelă, dar s-a declarat mulţumit de jocul prestat de echipa antrenată de Mircea Rednic: “Filip a primit ce a meritat. Sunt mulţumit. Este un punct, ţinem Steaua în spate. Am arătat ceea ce suntem, că avem forţă şi că putem câştiga.

Nu ştiu cât de mult se ştie, dar şapte jucători au fost răciţi până zilele trecute. Au jucat foarte bine. A fost un rezultat echitabil, chiar dacă am înţeles că golul lor a fost din off-side”, a declarat Negoiţă la ieşirea de pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Dinamo şi Steaua au încheiat la egalitate, scor 1 – 1, primul meci pentru cele două echipe din play-off. Golurile au fost marcate de Hamroun (minutul 10) şi Bicfalvi (minutul 81). Filip şi Hamroun au fost eliminaţi în ultimele 10 minute ale partidei în urma unui moment tensionat la mijlocul terenului. Potrivit reluărilor oferite de televiziuni, golul de 1 – 0 marcat de stelişti l-a găsit pe Hamroun în poziţie de off-side nesemnalizată de tuşier.

În etapa următoare, Steaua o va întâlni pe Astra, liderul Ligii 1 în acest moment. Cu 9 etape înainte de finalul sezonului, giurgiuvenii se află la 6 puncte distanţă de Steaua şi 4 de Dinamo.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/negoita-multumit-de-egalul-cu-steaua-au-jucat-foarte-bine-chiar-daca-am-inteles-ca-golul-stelistilor-a-fost-din-off-side-filip-a-primit-ce-a-meritat-15098617
15098617
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ