Moldovenii, optimişti înaintea startului sezon! Şfaiţer: "Am mare încredere, dar ne trebuie şi un gram de noroc!"

15 iul 2017 832 afişări Comentează şi tu Liga 1
Moldovenii, optimişti înaintea startului sezon! Şfaiţer: "Am mare încredere, dar ne trebuie şi un gram de noroc!"

FC Botoşani şi CFR Cluj se vor întâlni în ultimul meci al primei etape din noul sezon al Ligii I. Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima etapă, în 2012, la debutul clubului FC Botoşani în Liga I. Acel meci s-a încheiat la egalitate chiar dacă FC Botoşani a jucat mai bine de 80 de minute în zece oameni.  

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, consideră că meciul de luni va fi unul foarte dificil iar echipa antrenată de Costel Enache va avea nevoie şi de noroc pentru a obţine victoria.

„Este un moment mult aşteptat de noi. Abordăm al cincilea sezon în Liga I. Jucăm în faţa CFR-ului, avem multă încredere, entuziasm. Nu va fi uşor, întâlnim o echipă de calibru, o echipă care an de an a reuşit performanţe. O echipă care s-a întărit foarte mult, cu un staff tehnic foarte numeros, un lot numeros. Avantajul este că ei încă nu sunt o echipă omogenă. Am mare încredere, Costel a pregătit foarte bine jocul dar ne trebuie şi un gram de noroc. În faţa CFR-ului am reuşit jocuri excelente acasă. Eu sper ca publicul să fie al 12-lea jucător pentru că avem mare nevoie”, a spus Cornel Şfaiţer.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.