Marica a revenit în ţară după ce s-a tratat la vraciul Marijana: "Sunt mai bine!" Reghe nu îl va folosi cu Astra

13 mar 2016 2684 afişări Comentează şi tu Liga 1
Marica a revenit în ţară după ce s-a tratat la vraciul Marijana: "Sunt mai bine!" Reghe nu îl va folosi cu Astra

Marica a revenit sâmbătă în ţară după ce marţi plecase în Dubai pentru a fi tratat de Marijana Kovacevic. Marica s-a accidentat în derby-ul cu Dinamo din Liga 1 suferind o ruptură musculară.

Atacantul nu a oferit declaraţii la sosirea în România, precizând doar că se simte bine: "Sunt bine, sunt mai bine".

Atacantul în vârstă de 30 de ani spera să poată evolua în meciul cu Astra din această seară, partidă programată la ora 20:30, însă Reghecampf nu este de acord. Antrenorul Stelei a precizat în cadrul conferinţei premergătoare meciului cu Astra că nu va conta pe serviciile lui Marica pentru această partidă.

"Ciprian nu va face parte din lotul pentru meciul de mâine. El se va întoarce azi de la Dubai. Va face din nou un RMN şi vom decide care va fi programul lui de săptămâna viitoare", declara sâmbâtă Laurenţiu Reghecampf.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/marica-a-revenit-in-tara-dupa-ce-s-a-tratat-la-vraciul-marijana-sunt-mai-bine-reghe-nu-il-va-folosi-cu-astra-15105451
15105451
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ