ACS Poli – FCSB 0-1. Meci extrem de dur pe Bega: 12 cartonașe galbene și o eliminare la Munteanu. Dică, inspirat cu introducerea lui Gnohere, bănățenii au luat foc la ultima fază: „Hoții, hoții”, s-a auzit pe stadion

ACS Poli - FCSB 0-1. Meci extrem de dur pe Bega: 12 cartonașe galbene și o eliminare la Munteanu. Dică, inspirat cu introducerea lui Gnohere, bănățenii au luat foc la ultima fază:
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • ACS Poli – FCSB 0-1 (Gnohere 63)

Echipele de start:

  • ACS Poli:  Straton – V. Crețu, Melinte, Cînu, Țigănașu – Artean, Soljic (Croitoru 78) – A. Munteanu, Vașvari (Ciucur 46), Bîrnoi – C. Bud (Doman 56)
    Rezerve: Curileac, Șeroni, Vl. Mihalcea, Bianconi

     
  • FCSB: Niță – Enache, Larie, Bălașa, Momcilovic – Pintilii (Ov. Popescu 68), J. Morais – Man, Budescu, Fl. Tănase (Teixeira 46) – Alibec (Gnohere 59)
    Rezerve: Stăncioiu, V. Achim, R. Grecu, De Amorim

22:57 FINAL! ACS Poli Timișoara – FCSB 0-1. Bănățenii au sărit ca arși la ultima fază atunci când tușierul a ridicat steagul penru un henț la Teixeira, în marginea careului, dar Chivulete a lăsat jocul să continue. Elevii lui Ionuț Popa au cerut explicații, i-au făcut semn centralului să țină cont de decizia tușierului, dar Chivulete nu a schimbat decizia inițială. Din tribunele stadionului s-a strigat „hoții, hoții”, dar reluările au arătat că Teixeira nu a avut nicio intenție de a juca mingea cu mâna, în plus aceasta era aproape lipită de corp. 


22:50 Oaspeții bat repede o lovitură liberă, Teixeira centrează în careu, un fundaș advers întinde piciorul și respinge până la Man. Dennis șutează din prima, iar Gnohere deviază puțin peste poartă din apropiere. 


22:38 FCSB are posesia contra Timișoarei și se pare că poate conserva avantajul până la finalul meciului. Bănățenii aproape că nu contează în atac, deși aceștia sunt în dezavantaj pe tabelă, dar și pe teren, după ce Munteanu a fost eliminat în prima repriză. 


22:30 Fază amuzantă petrecută cu mașina intrată pe teren pentru a-l scoate pe Pintilii. Fotbalistul a fost nevoit să iasă singur, după ce mașina a rămas blocată undeva la mijlocul terenului. Enache a dat dovadă de spirit de echipă și a pus mâna serios la evacuarea acesteia. 


22:29 Pintilii nu mai poate continua, acuză o accidentare și este schimbat cu Ovidiu Popescu. 


22:24 GOOOOOOOL FCSB! Budescu este lansat în marginea careului, centrează puternic în șase metri, iar Gnohere pune latul și deschide scorul. „Bizonul” înscrie la doar trei minute de la intrarea pe teren.


22:21 Absența din pregătiri simte în cazul lui Alibec, care este înlocuit cu Gnohere, după o seară modestă. 


22:14 După două șuturi ale lui Alibec trimise mult pe lângă poartă, Teixeira ratează și el din apropiere. Enache centrează pe bara a doua, portughezul apare ideal, dar lovește mingea greșit, iar balonul se duce în pământ și apoi peste poartă. 


22:06 Schimbări în ambele tabere la pauză. Ionuț Popa îl scoate pe Vașvari și îl introduce pe Ciucur. Dică îl ține pe bancă pe Tănase și îl introduce pe Teixeira. 


21:51 PAUZĂ‚! ACS POLI – FCSB 0-0


21:48 ROȘU MUNTEANU! Dacă pe teren nu avem parte de cel mai bun fotbal, la capitolul durități partida excelează. Alex Munteanu scapă mingea de sub control, Morais îi ia fața, iar jucătorul gazdelor bune talpa pe glezna brazilianului. Chivulete nu stă pe gânduri, îi arată al doilea galben, iar Munteanu se duce mai repede la cabine. 


21:38 Florin Tănase e implicat într-un nou conflict, după cel din prima etapă. Munteanu îl faultează din spate, decarul cade pe teren, dar se ridică și ripostează verbal. Spirirele se încing, Crețu îl pălmuiește amical pe Tănase, iar Ionuț Popa îl ține de mijloc pe jucătorul FCSB-ului pentru ca scandalul să nu ia amploare. În prima etapă, Tănase a fost acuzat de Dragoș Balauru că a simulat la faza penalty-ului.


21:36 Se joacă dur și fără orizont de ambele părți. Dică aplică tactica folosită și în meciul cu Voluntari, atunci când a cerut ca mingile să se ducă spre marginile treneului. Doar că în această seară baloanele sunt centrare fără nicio țintă, iar bănățenii nu au probleme în a respinge atacurile adverse. ACS Poli stă la cutie momentan și așteaptă șansa contraatacului. 


21:26 Alibec nu este în apele sale, în această seară, la Timișoara. De-a lungul partidei, atacantul a refuzat să mai alerge după balon, după ce a reclamat faulturi și și-a vărsat nervii, în cele din urmă, pe centralul Chivulete. În urmă cu câteva minute acesta i-a arătat galbenul, după ce Alibec a gesticulat în direcția sa, iar omul de „10 milioane de euro” a fost aproape să-l ia și pe al doilea, după ce l-a tamponat pe Straton. Bănățenii au cerut roșu, dar Chivulete l-a iertat. 


21:19 Budescu își reglează tirul în startul partidei, iar bănățenii au tremurat pentru a doua oară. Mingea e respinsă de defensiva adversă, iar de la semi-înălțime trage din prima, dar balonul ia efect exterior și se duce la doi metri pe lângă. 


21:15 Budescu îl înceracă pe Straton dintr-o poziție imposibilă. Mijlocașul trage puternic din marginea careului, dar mingea se duce în plasa laterală. În urmă cu câteva minute, Bălașa a avut de suferit după un duel aerian cu Bud. Fundașul s-a dezechilibrat în aer și s-a lovit violent de teren. Ambii au avut nevoie de intervenția medicilor, dar au continuat partida. 


21:06 Man are prima incursiune în jumătatea adversă. Țigănașu este depășit în viteză de fotbalistul de 18 ani și-i blochează drmul spre poartă printr-un fault. Alibec vine să bată lovitura liberă, dar trimite direct în zid, iar faza se „stinge”.


21:02 A început partida de la Timișoara de pe stadionul Dan Păltinișanu, acolo unde fanii au venit în număr destul de mare. 20.000 de fani au venit să vadă ACS Poli – FCSB. 


UPDATE 19:55 Avem echipa de start a FCSB-ului. Nicolae Dică surprinde la al doilea meci oficial din acest sezon: brazilianul Junior Morais va fi folosit pe un post mai puțin obișnuit: în linia mediană. Fundașul stânga venit de la Astra va juca alături de Mihai Pinilii, la închidere, în timp ce locul său obșnuit din teren va fi ocupat la această partidă de Momcilovic. Față de partida cu FC Voluntari, din primul 11 dispar Ovidiu Popescu și Gnohere. Locul francezului în atac este luat de căpitanul Denis Alibec.

Iată cum arată primul 11 al FCSB-ului


FCSB are o deplasare dificilă înaintea meciului cu Viktoria Plzen, din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Jucătorii lui Nicolae Dică vor încerca să scoată trei puncte de la ACS Poli Timișoara, echipă care în prima etapă a învins-o cu 1-0 pe Chiajna după o evoluție solidă. La meci sunt așteptați aproximativ 20.000 de spectatori.

Viceampioana României s-a chinuit în prima etapă, cu FC Voluntari și a reușit să câștige cu 2-1 grație golului marcat de Man în prelungiri. Nici în etapa a doua nu se anunță un meci prea ușor. ACS Poli, o echipă care s-a salvat miraculos sezonul trecut, a arătat destul de bine în prima etapă, când a câștigat cu 1-0 în fața Concordiei Chiajna.

„Cu Timișoara, ne așteaptă un joc greu. Am văzut la Chiajna că sunt o echipă schimbată în bine. Au mulți jucători cu experiență, de la Iași, Mediaș, Botoșani, jucători care au evoluat bine în ultimii ani. Au schimbat sistemul față de anul trecut și asta e motivul pentru care spun că ne va aștepta un joc dificil”, a declarat Dică înainte de meci.

În plus, antrenorul FCSB-ului este nevoit să-și facă strategia și pentru meciul cu Viktoria Plzen, care se va disputa marți, astfel încât să aibă la dispoziție cei mai buni jucători. Este motivul pentru care cu ACS Poli ar putea odihni câțiva titulari.

Ar trebui să ne așteptăm la un meci cu goluri puține, dacă ar fi să ne uităm pe statistică. În ultimele cinci întâlniri, o singură dată s-a întâmplat ca FCSB să câștige cu 3-1, în turul sezonului trecut. În rest, FCSB s-a impus de fiecare dată cu 1-0.

Echipele probabile:

  • ACS POLI TIMIȘOARA: Straton – Crețu, Melinte, Cânu, Țigănașu – Soljic, Artean – Munteanu, Vașvari, Bârnoi – Bud
  • FCSB: Niță – Enache, Larie, Bălașa, Junior Morais – Popescu, Pintilii – Man, Budescu, Tănase – Gnohere
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci Ion Creangă
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci…
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen