LIVE BLOG | FCSB – Juventus 4-0. Replică pentru patron: Budescu a înscris direct din corner! Gnohere a marcat în stilul lui Pippo Inzaghi, Tănase a reușit o dublă. Oaspeții au nimerit bara de două ori

LIVE BLOG | FCSB - Juventus 4-0. Replică pentru patron: Budescu a înscris direct din corner! Gnohere a marcat în stilul lui Pippo Inzaghi, Tănase a reușit o dublă. Oaspeții au nimerit bara de două ori
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB – Juventus București 4-0 (Tănase 54, 78, Gnohéré 80, Budescu 90)

Echipele de start:

FCSB: Niță – Pleașcă, Bălașa, Larie, Morais – Pintilii, Ov. Popescu (Gnohéré 76) – Man, Budescu, Tănases (Golofca 86)- Alibec (F. Coman 46)
Rezerve: Vlad – Enache, Nedelcu, Golofca, D. Benzar, F. Coman, Gnohere

Juventus: Drăghia – Dima, Walace, Mihăescu, Fl. Ștefan – Sesar, Băjenaru (Țîră 70), Bărbulescu, Dzalamidze (Cazan 83) – Călințaru (C. Petre 79), Măzărache
Rezerve: Stoian – Zaharia, Morariu, Cazan, Carabela, Țîră, C. Petre

22:38 Țîră a trimis în transversală cu o lovitură de cap, ratând ocazia golului de onoare. Final de meci pe Arena Națională! FCSB revine pe locul secund, cu două puncte peste Craiova și se apropie la cinci lungimi de liderul CFR Cluj.


22:35 GOOOL FCSB! Budescu înscrie direct dintr-o lovitură de colț. După ce a marcat, mijlocașul a făcut semn spre tribuna oficială, unde se află finanțatorul echipei. Becali spunea după meciul cu Astra că Budescu nu poate să dea gol din corner.


Foto Mediafax


22:25 GOOOL FCSB! Gnohéré deviază decisiv cu spatele șutul lui Florinel Coman, iar Drăghia n-a mai putut să se redreseze. Francezul ajunge la 11 goluri în Liga 1. Inzaghi a marcat un gol asemănător în finala Ligii Campionilor cu Liverpool din 2007. Și grecul Pantelis Kapetanos a marcat la fel într-un meci cu Unirea Urziceni, disputat pe Ghencea.


Foto Mediafax


22:22 GOOOL FCSB! Tănase reușește dubla, marcând din nou cu o lovitură de cap. Florinel Coman a centrat la prima bară, iar căpitanul vicecampioanei ajunge la opt goluri marcate în actuala stagiune.


Foto Mediafax


22:20 Gnohéré putea marca la prima atingere de balon! Francezul a reluat din lovitura de colț obținută de Coman, dar mingea s-a dus puțin pe lângă a doua bară.


22:19 Tănase i-a furat mingea lui Mihăescu în marginea careului, a întors pentru Florinel Coman, care a șutat puternic la colțul scurt. Drăghia a respins în afara terenului.


22:11 Sesar a căutat vinclul cu un șut din marginea careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta gazdelor. De puțin efect mai avea nevoie mijlocașul pentru a marca.


22:09 Bară Juventus! Bărbulescu a șutat pe respingere de la 20 de metri, dar mingea s-a dus în bara din stânga lui Niță. Portarul gazdelor era bătut.


22:07 Budescu a centrat ideal în centrul careului mic pentru Florin Tănase, care de această dată a reluat peste bara transversală.


21:58 GOOOL FCSB! Tănase deschide scorul după o centrare șutată a lui Budescu. Mijlocașul a trimis puternic din lateral, iar căpitanul FCSB-ului a pus capul pentru 1-0.


Foto Mediafax


21:55 La fel ca în prima parte, FCSB domină debutul reprizei. Defensiva oaspeților se prezintă impecabil până acum, iar vicecampioana nu reușește să-i pună probleme lui Drăghia.


21:54 Budescu a centrat la colțul lung dintr-o lovitură de colț, Bălașa a reluat cu capul, dar mingea a picat pe plasa porții


21:52 Dennis Man a trimis spre poarta lui Drăghia, din interiorul careului, însă Tănase a intervenit și a reluat pe centrul porții. Portarul oaspeților a respins, dar de la margine s-a ridicat fanionul. Căpitanul vicecampioanei se afla în afara jocului.


21:50 A început partea secundă pe Arena Națională. Dică l-a schimbat pe Alibec cu Florinel Coman. Marin Barbu continuă în aceeași formulă.


21:45 Pe cine ar trebui să introducă Nicolae Dică în repriza a doua?

A. Gnohéré
B. Florinel Coman
C. Daniel Benzar


Foto Mediafax


21:33 Pauză pe Arena Națională! FCSB și Juventus se află la egalitate, scor 0-0.


21:27 Niță a ieșit slab pe centrare la o lovitură de colț a oaspeților, iar balonul a ajuns la Sesar, în lateral. Mijlocașul s-a așezat pentru șut, dar a reluat modest, iar spre norocul său mingea a fost deviată în afara terenului. O nouă lovitură de colț pentru Juventus. De această dată, Niță a boxat.


21:25 Budescu a șutat în brațele lui Drăghia, după ce Pleașcă s-a ciocnit de Ștefan în interiorul careului. Gazdele au reclamat o lovitură de pedeapsă, însă Horia Mladinovici n-a fost impresionat de căderea fundașului lateral.


Foto Mediafax


21:21 Pleașcă a trimis în diagonală la colțul lung, dar Alibec n-a reușit să împingă mingea în poartă. Chiar dacă șeptarul ar fi marcat, pentru prima oară în acest sezon al Ligii 1, golul n-ar fi fost validat. Daniel Hulubei semnalase poziția de ofsaid în care se afla Alibec.


21:12 Ocazie mare pentru FCSB! Man i-a pasat lui Budescu pe poziție viitoare, iar mijlocașul gazdelor a scăpat singur cu Drăghia. Budescu a trimis lobat la colțul lung, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. Dică a avut o reacție nervoasă după reluarea mijlocașului.


21:03 Oaspeții au trecut peste începutul dificil de joc. După câteva incursiuni eșuate, elevii lui Marin Barbu pasează calm la mijlocul terenului și reușesc să țină la distanță vedetele lui Dică.


21:00 Călințaru a centrat la prima bară, din flancul drept, însă Niță a reținut fără probleme.


Foto Mediafax


20:59 Dzalamidze a reluat peste poartă din șase metri, spre uimirea oaspeților. Asistentul Vasile Marinescu ridicase deja fanionul, astfel că un eventual gol al ultimei clasate nu ar fi fost validat.


20:54 Denis Alibec a reluat din interiorul careului, dar mingea a fost deviată în afara terenului. Lovitură de colț pentru gazde. Man a reluat cu capul, puțin peste poarta oaspeților.


20:51 Budescu l-a lansat pe Man în adâncime, care a trimis în fața porții pentru Ovidiu Popescu. Mijlocașul a reluat mult peste poartă, dintr-o poziție ideală.


20:48  A început partida dintre FCSB și Juventus București.  Brigada de arbitri: Horia Mladinovici (central), Vasile Marinescu (asistent 1) și Daniel Hulubei (asistent 2). Vicecampioana n-a avut priză la public, nici în această seară.


19:20 Avem echipa de start a FCSB-ului. Alibec revine în lot și în primul 11, Pleașcă i-a luat locul lui Enache, Niță revine între buturi.

Perioadă dificilă pentru Nicolae Dică. Antrenorul FCSB trece printr-o perioadă dificilă pe banca vicecampioanei, ultimele rezultate fiind departe de pretențiile suporterilor. După trei înfrângeri consecutive a venit victoria cu ACS Poli din Cupa României, însă situația în clasamentul Ligii 1 este în continuare dificilă. Victoria lui CFR Cluj din meciul cu FC Voluntari a pus echipa lui Dan Petrescu la o distanță de opt puncte în fruntea clasamentului, astfel că victoria împotriva codașei Juventus București este necesară pentru ca FCSB să nu piardă contactul cu liderul.

Chiar și în aceste condiții, misiunea lui Dică este sever îngreunată de problemele cu accidentările. Lovit de o serie de accidentări, FCSB trebuie se descurce, mai nou, și fără Planic și Teixeira, cei care s-au lovit la jocul cu Astra și care, alături de Romario Benzar, nu vor mai fi disponibili deloc în meciurile rămase de disputat în 2017. Astfel, Larie îi va lua locul sârbului în centrul apărării, în timp ce Dennis Man are cele mai mari șanse să joace în linia din spatele lui Gnohere, în banda dreaptă. Mai există, de asemenea, posibilitatea ca Junior Morais să îl înlocuiască pe Marko Momcilovic, fotbalist încă nerefăcut complet după o accidentare.

Suntem după o perioadă foarte grea și s-ar putea să mai avem probleme pentru că avem dezavantajul de a fi jucat cele mai multe meciuri. Decembrie va fi o lună grea pentru că suntem obosiți. Liniștit nu am cum să fiu, nu am fost niciodată, nici atunci când eram jucător„, a spus Nicolae Dică înaintea jocului cu Juventus.

Cristian Scutariu / Redactor
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului…
Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai tari memeuri
Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai…
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte?…
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia…
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape…
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Dinamo Bucureşti şi UTA Arad, iertate de Comisia de disciplină a FRF. Când revin fanii la stadion?
Dinamo Bucureşti şi UTA Arad, iertate de Comisia de disciplină a FRF. Când revin fanii la stadion?
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din…