LIVE BLOG | FC Botoșani – FCSB 0-3. Gnohere, Man și Tănase îl țin în viață pe Dică! Vicecampioana ține aproape de CFR. Bălașa și „Bizonul” s-au accidentat

LIVE BLOG | FC Botoșani - FCSB 0-3. Gnohere, Man și Tănase îl țin în viață pe Dică! Vicecampioana ține aproape de CFR. Bălașa și
  • Publicat:
  • Actualizat:

FC Botoșani – FCSB 0-3 (Gnohere 45+1, Man 58, Tănase 90+3)

Echipele de start:

  • FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Burcă, Miron, Mușat – Tincu, Bordeianu – Roman, Moruțan, Buș – Popa
  • Rezerve: Pap – Rodriguez, Ciaccheri, Oiadă, Serediuc, Plămadă, Chitoșcă
  • FCSB: Niță – Enache, Larie, Bălașa, Momcilovic – Pintilii, Filip – Man, Achim, Tănase – Gnohere
  • Rezerve: Vlad – Nedelcu, Pleașcă, Coman, Ov. Popescu, D. Benzar

21:56 Final de meci.


21:54 GOOOOL FCSB! Tănase înscrie, după ce a profitat de o neînțelegere a fundașilor centrali de la FC Botoșani. Burcă și Miron au lăsat mingea să cadă, din degajarea lui Niță, iar Tănase a luat balonul, l-a driblat pe Cobrea și a înscris cu poarta goală.


21:53 Rodriguez trimite un șut plouat spre poarta lui Niță, care plonjează pentru fotografi!


21:44 Larie respinge ușor, cu capul, o centrare a lui Chitoșcă din partea stângă.


21:33 Incredibil! Continuă șirul accidentărilor la FCSB! Gnohere s-a întins pe gazon fără să fie atins de nimeni, acuzând dureri la coapsă. A fost schimbat de Dică, cu Ovidiu Popescu, în minutul 70.


21:31 Roman încearcă să-i dea emoții lui Niță cu un șut de la distanță, cu stângul, de la mare distanță.


21:20 GOOOOOL FCSB! Dennis Man profită de un carambol în careul celor de la FC Botoșani și preia o minge bâlbăită, pe care o trimite în plasă cu piciroul stâng, în forță. Florinel Coman, abia intrat pe teren, a fost la originea centrării.


21:19 Dică face a doua schimbare. Achim îi lasă locul lui Florinel Coman.


21:07 A început repriza secundă a meciului.


20:52 Pauză la Botoșani!


20:50 GOOOOOL FCSB! Gnohere deschide scorul cu un șut pe jos, din interiorul careului, după o pasă primită de la Tănase. Achim l-a găsit bine pe Tănase în centrul careului, cu o pasă verticală, iar acesta a scos excelent pentru atacantul francez, care ajunge la a 12-a reușită în acest sezon!


20:43 Ce ocazie! Enache a pătruns bine în partea dreaptă, a intrat în careu și a centrat, însă Cobrea i-a luat mingea din picior lui Gnohere. Balonul a sărit și a ajuns în fața porții, în fața lui Achim, care nu a reușit să reia în plasă, neajungând la minge.


20:39 Ocazie uriașă pentru FCSB! Man i-a pasat lui Gnohere în interiorul careului, care, cu om în spate, a reușit să se întoarcă cu fața la poartă și să tragă, însă mingea s-a scurs pe lângă poarta lui Cobrea.


20:30 Ocazie uriașă pentru FCSB. Tănase l-a driblat pe Miron apoi a intrat în careu, Cobrea a ieșit hazardat, decarul vicecampioanei i-a pasat lui Momcilovic care a centrat, dar balonul s-a oprit în primul adversar. Poarta era goală.


20:25 Pintilii, cu mingea la 18 metri, a încercat să îi paseze lui Gnohere, însă a trimis mingea prea în spate prentru atacantul francez. Golgheterul FCSB-ului putea scăpa cu fața spre poarta lui Cobrea și ar fi avut o șansă bună de a înscrie.


20:12 La faza imediat următoare, Bălașa, care l-a urmărit bine pe Moruțan în banda dreaptă, s-a accidentat după ce a căzut pe genunchi în urma duelului cu mijlocașul de la FC Botoșani. Nu a mai putut continua și a cerut să fie schimbat, lucru care s-a și întâmplat. În locul său va intra Dragoș Nedelcu.


20:11 Man a accelerat în banda dreaptă, a intrat în care și l-a driblat din corp pe Burcă, i-a pasat lui Gnohere în marginea suprafeței de pedeapsă, iar francezul a finalizat cu un șut moale, pe centrul porții lui Cobrea.


20:06 Mihai Roman are prima ocazie a meciului. Mijlocașul Botoșaniului a primit o pasă bună de la Moruțan, a sprintat umăr la umăr cu Momcilovic, s-a oprit și a șutat puțin pe lângă poarta lui Niță.


20:04 A început partida de la Botoșani. FCSB trebuie să învingă pentru a ține pasul cu CFR Cluj. Formația lui Costel Enache vrea și ea victoria pentru a scăpa de emoțiile calificării în play-off. E zăpadă la Botoșani, iar gazonul este înghețat, dar organizatorii au curățat suprafața de joc.


18:55 Echipa de start a lui Dică. Antrenorul FCSB-ului surprinde, cu Achim titular, Enache și Momcilovic reveniți în primul 11. Budescu nu e lot, Filip e la mijloc, titular, în timp ce Alibec a fost și el lăsat acasă, cu probleme la genunchi.


Cel mai important meci al etapei a 21-a din Liga 1 se joacă duminică seară, de la ora 20:00, între FC Botoșani și FCSB. Aflați la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj, jucătorii lui Dică sunt obligați să câștige pentru a nu pierde contactul cu echipa lui Dan Petrescu, dar misiunea nu se anunță deloc ușoară.

Învins de Lugano și trimis în urna outsiderilor la tragerea la sorți a 16-imilor Europa League, Nicolae Dică nu se va putea baza pe Planic, Benzar, Teixeira și Alibec, iar experimentele nu vor mai exista. Pentru meciul din Moldova, tânărul tehnician al vicecampioanei nu va mai improviza, nu va mai da șansa jucătorilor care au evoluat mai puțin și va trimite în teren cel mai bun 11 pe care-l are la dispoziție. Astfel, Niță va reveni printre titulari, Pleașcă îi va lua fața lui Gabi Enache și va juca în flancul drept al apărării, Momcilovic va fi trimis în stânga, iar spatele lui Gnohere va fi asigurat de Man, Budescu și Florin Tănase.

Dacă pentru FCSB partida e foarte importantă în economia luptei pentru titlu, FC Botoșani are pe umeri presiunea obținerii unui loc de play-off. După 20 de etape în care s-a erijat în surpriza plăcută a campionatului, echipa lui Costel Enache are 35 de puncte, ocupă locul al patrulea și are cinci puncte peste Dinamo, iar calitatea ofensivă a moldovenilor îl sperie pe Dică: „Știm că întâlnim un adversar bun, angrenat în lupta pentru play-off, care joacă bine mai ales pe teren propriu. Este o echipă agresivă, care joacă pe contraatac foarte bine, care are viteză în benzi. Așa că ne așteaptă o partidă dificilă, dar pe care trebuie neapărat să o câștigăm!”, a spus antrenorul roș-albaștrilor, la conferința de presă de dinaintea jocului.

Echipele probabile:

  • FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat – Bordeianu, Tincu – M. Roman, Moruțan, L. Buș – D. Popa
  • FCSB: Niță – Pleașcă, Larie, Bălașa, Momcilovic – Pintilii, Popescu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen