LIVE BLOG | Concordia – FCSB 1-2. Vicecampioana a revenit de la 0-1 grație puștilor Benzar și Man

LIVE BLOG | Concordia - FCSB 1-2. Vicecampioana a revenit de la 0-1 grație puștilor Benzar și Man
  • Publicat:
  • Actualizat:

Concordia – FCSB 1-2 (Cristescu 53 / D. Benzar 76, Man 86)

Echipele de start:

  • Concordia: Bălgrădean – Feussi (Munteanu 78), Tipuric, Albu, Bucurică – Kortzorg, V. Gheorghe – Grădinaru, Cristescu (Zeba 83), Fota – Pena (Batin 66)
  • Rezerve: Drăghia, Deaconu, Răducanu, Spehar
  • FCSB: Niță – Pleașcă, Larie, Bălașa, Momcilovic – Morais (Ov. Popescu 46), Achim – Grecu (Man 46), D. Benzar, De Amorim (Alibec 62) – Gnohere
  • Rezerve: Stăncioiu, L. Filip, Tănase, Enache

22:57 FINAL! CONCORDIA – FCSB 1-2. Daniel Benzar a mai avut o ultimă șansă de a realiza „dubla”, dar șutul său plasat a trecut la o palmă de vinclul porții lui Bălgrădean. 


22:48 GOOOOOOOOOL FCSB! Vicecampionii întorc scorul în doar 10 minute! Momcilovic a fost lăsat să centreze de apărarea Concordiei, mingea s-a îndreptăt spre Bălgrădean, care a reținut în primă fază, dar s-a împiedicat și a scăpat mingea în fața lui Man, care a înscris cu poarta goală în față. 


22:44 Alibec nu este găsit de colegii săi în careu, atacantul venind în dese rânduri la primire, undeva la 25 de metri. Achim i-a pasat, Alibec a evitat un adversar, dar mingea trimisă de acesta a trecut mult peste poartă. 


22:38 GOOOOOOOOOL FCSB! Și ce gol înscrie tânărul Daniel Benzar, pe serviciile căruia Dică a mizat, deși în prima repriza nu a fost foarte inspirat. Fotbalistul a primit mingea în careu, s-a uitat la poartă și a înfipt mingea în vinclul porții lui Bălgrădean.


22:31 Ilfovenii s-au închis în propria jumătate și mizează pe cartea contraatacului așteptând porțiunea de teren care le-ar putea dubla avantajul de pe tabelă. Deși Dică a mutat ofensiv, FCSB a amenințat poarta lui Bălgrădean doar prin șutul peste poartă trimis de Achim. 


22:24 Jocul slab al lui De Amorim din această seară a fost sancționat de Dică, iar antrenorul l-a trimis pe Denis Alibec pe teren. În acest moment, FCSB are 4 fotbaliști super ofensivi în primul „11”: Man, Benzar, Alibec și Gnohere.


22:19 Ocazie uriașă ratată de Gnohere! „Bizonul” sau „Cerbul” mai nou a primit o minge la semi-înălțime, a tras din prima cu stângul, iar Bălgrădean a ținut foarte bine colțul scurt și a respins cu o mângă în corner. 


22:16 GOOOOOOOOOL CONCORDIA! Contrar cursului jocului, gazdele au reușit să deschidă scorul pe teren propriu, după centrarea lui Fota pe fruntea lui Cristescu, acesta marcând dintr-un plonjon spectaculos. Cu 20 de secunde înainte, vicecampionii au cerut penalty la pătrunderea lui Momcilovic în careu, acesta acuzând că a fost doborât de Feussi. Totuși, Tudor a lăsat jocul să continue, iar golul lăsat de Momcilovic, în apărare, a fost speculat de ilfoveni. 


22:07 A început repriza secundă fără Junior Morais și Robert Grecu pe teren. În locul lor au intrat Ovidiu Popescu și Dennis Man, astfel Dică a schimbat post pe post fiind nemulțumit de evoluțiile celor doi fotbaliști care au jucat în primele 45 de minute.  


21:51 PAUZĂ‚! CONCORDIA – FCSB 0-0


21:43 Atacurile FCSB-ului au prins viteză și din benzi și pe mijloc, acolo de unde Gnohere s-a desprins, a pătruns până la 25 de metri de poarta adversă și a tras sub transversală, dar Bălgrădean a fost din nou pe fază și a scos în corner. 


21:41 Vicecampionii au început să conteze în atac, după ce fotbaliștii lui Dică au forțat mai mult din benzile terenului. De Amorim a pătruns pe stânga, a întors în centrul careului, acolo unde a apărut Grecu, iar șutul deviat al acestuia s-a dus în corner.


21:34 Omul renegat de Becali, Pleașcă, a semnat cea mai mare ocazie a FCSB-ului, după o centrare greșită. Fundașul stânga a ajuns în colțul careului, a centrat înșelător, iar Bălgrădean a scos de sub transversală în corner. 


21:30 Dacă fotbal nu prea avem, la capitolul durități stăm mult mai bine. După ce Pena i-a pus tibia pe față lui Bălașa, a venit rândul celuilalt fundaș central al FCSB-ului, Ionuț Larie, să se resimtă după un brânci primit din partea lui Cristescu. 


21:28 Fazele ofensive se derulează cu încetinitorul, mingea curge greu prin granulele de cauciuc ale terenului sintetic din Chiajna, iar nicio echipă nu face pasul în față. E pauză de hidratare în acest moment. 


21:20 Am trecut peste începutul alert de meci și am trecut la o stare de letargie, în care ambele echipe se faultează la mijlocul terenului, în timp ce fazele ofensive se opresc undeva la 20 de metri. Fotbaliștii FCSB-ului încearcă să se obișnuiască în noua formula cu Grecu și Daniel Benzar. 


21:13 Cristescu a marcat, dar tușierul a observat poziția de offside în care s-a aflat mijlocașul Concordiei. Apărarea FCSB-ului a făcut foarte bine pasul la offside.


21:08 Chiajna a replicat printr-o lovitură liberă, dar Tudor a dictat offside. Imediat, Niță a repus mingea în joc, Bălașa a aruncat mingea până la Gnohere, care a continuat cu De Amorim, iar brazilianul și-a făcut mingea pe interior, dar a șutat mult pe lângă. 


21:05 FCSB-iștii au început în atac partida de la Chiajna, iar Daniel Benzar, fratele lui Romario, a finalizat peste poartă o centrare a lui De Amorim, titularizat în această seară de Nicolae Dică.


21:03 A început partida de la Chiajna, după ce nocturna și-a făcut „încălzirea” mai greu. Gazdele au riscat să piardă cu 0-3, dacă probleme ar fi persitat, dar în cele din urmă Tudor a fluierat începutul partidei.  


21:00 Așa arată stadionul din Chiajna la ora începerii meciului. Totuși, încet-încet intensitatea luminii începe să crească, dar partida va începe cu întârziere. 


20:51 A picat nocturna la Chiajna. Cu doar câteva minute înainte de start, stadionul Concordia e în beznă. Se pare că problema nu este doar la stadion, ci în toată Chiajna.


20:35 Conform DigiSport, oficialii celor de la Concordia și-au luat o măsură de precauție, după ce instalația de nocturnă a cedat la meciul precedent cu CSM Poli Iași. Astfel, aceștia au hotărât ca instalația de nocturnă să funcționeze exclusiv pe un generator adus special pentru acest meci. 

În cazul în care nocturna nu ar mai fucționa, organizatorii ar avea 60 de minute la dispoziție să o pună din nou în funcțiune. Dacă ar pica și a doua oară, gazdele pierd meciul cu 0-3. 


19:30 Avem echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Concordia Chiajna! După efortul depus la returul cu Plzen, dar și cu gândul la meciul de miercuri din campionat cu CSM Poli Iași, Nicolae Dică a ales să introducă din primul minut mai mulți fotbaliști care au apărut sporadic în ultimul timp. Alibec, Tănase, Ovidiu Popescu, Enache și Man au fost opriți pe bancă, în timp ce pe teren au fost trimiși Pleașcă, Achim, dar și tinerii Robert Grecu și Daniel Benzar. 

17:18 FCSB umple stadioanele oriunde joacă în țară, iar cei de la Concordia au anunțat că biletele la tribuna 0 și tribuna II sunt epuizate. E de așteptat ca meciul de la 21:00 să se joace cu casa închisă.


Concordia Chiajna – FCSB, ora 21:00, este ultima partidă a zilei în Liga 1. Echipa lui Nicolae Dică abordează meciul cu un moral excelent după ce a reușit o calificare în play-off-ul UEFA Champions League în fața cehilor de la Viktoria Plzen.

Un succes contra ilfovenilor i-ar duce pe roș-albaștri la egalitate de puncte cu FC Botoșani și CFR Cluj, echipe care se află în acest moment în fruntea clasamentului. La conferința de presă premergătoare acestei partide, Dică a anunțat că de acum titlul a devenit principalul obiectiv al echipei, calificarea în grupele UEFA Champions League fiind în plan secund.

De partea cealaltă, Concordia a început cum nu se poate mai prost noua ediție de campionat. Ilfovenii au pierdut meciul cu Timișoara din prima etapă și l-au demis pe antrenorul Dan Alexa. Vasile Miriuță, cel care a venit în locul lui Alexa, a obținut un punct din confruntarea cu CS U Craiova și a pierdut cu CSM Poli Iași. În ceea ce privește duelul cu FCSB, Miriuță are un singur succes ca antrenor în fața roș-albaștrilor.

Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au constatat medicii + câte zile îl vor ține la psihiatrie
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au constatat medicii + câte zile…
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen