LIVE BLOG | Au fost lideri doar pentru un pumn de minute: CFR Cluj – ASA Târgu Mureș 2-2. Dubla lui N’Doye a fost anulată de Tade și Dore. Steaua se poate detașa la patru puncte, dacă învinge în meciul cu Oțelul

LIVE BLOG | Au fost lideri doar pentru un pumn de minute: CFR Cluj - ASA Târgu Mureș 2-2. Dubla lui N'Doye a fost anulată de Tade și Dore. Steaua se poate detașa la patru puncte, dacă învinge în meciul cu Oțelul
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR Cluj – ASA Târgu Mureș 2-2 (Dore 9, Tade 61 / N’Doye 18 și 57)

CFR Cluj: Mincă – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Vereș (Jazvic 74), Muniru – Deac, Tade, Al. Păun (Tiago Lopes 81) – Dore
Rezerve: Vâtcă, Tînc, Negruț, Bruno, Carter

ASA: Stăncioiu – Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi – Voiculeț, Gorobsov, N’Doye (Goga 77) – Hora (Bumba 58), Manolov, Zicu (Gonzalez 67)
Rezerve: A. Voicu, Hanca, Axente, Szekely


22:21 FINAL DE MECI! Mureșenii n-au mai contat după eliminarea lui Feussi, în timp ce CFR-ul n-a mai avut eficiență și forță pentru a marca. Se termină 2-2, un rezultat care nu o avantajează pe ASA, care rămâne la un singur punct în spatele Stelei. Doar că Steaua are meci ușor cu Oțelul, duminică, și poate lua din nou un avantaj de patru puncte.


22:10 CFR continuă să domine partida și e aproape să smulgă un egal, deși parcă își dorește cu ardoare o victorie. Constantin, Bejan și Sepsi sunt din nou depășiți extrem, extrem de ușor. Dar Stăncioiu se descurcă excelent până acum.


22:00 La un pas de 3-2 pentru ASA! N’Doye fusese servit excelent de Voiculeț, însă asistentul anulează golul pentru ofsaid. Unul mic, dar care a existat! Cel puțin asta arată reluarea.


21:54 CARTONAȘ ROȘU (FEUSSI 66). Totul pare a se nărui pentru ASA Târgu Mureș. Echipa cu una dintre cele mai bune defensive din Liga 1 tremură serios! Greșelile lui Bejan și Constantin pot fi trecute cu vederea. Dar Feussi a comis-o rău! După ce a luat un cartonaș galben pentru că a lovit mingea după fluierul arbitrului în minutul 57, acesta îl faultează dur pe Păun. Iar arbitrul Găman e de neînduplecat. Al doilea galben și fundașul dreapta e eliminat! ASA rămâne în 10. Și, cu siguranță, Ciobotariu va mai face o modificare. Va intra Gonzalez.


21:50 GOOOOOOOOOOOOOL CFR CLUJ!!! (TADE 61). Ce meci!!! Se joacă incredibil la Cluj! O nouă gafă a defensivei ASA-ului trădează echipa lui Ciobotariu, iar Tade nu mai ratează. Francezul trage puternic de la 25 de metri, plasat, iar Stăncioiu nu mai are ce să facă. E 2-2. Iar ASA rămâne pe locul secund.


21:48 OCAZIE IMENSĂ‚ RATATĂ‚ DE TADE!! Golgheterul CFR-ului croșetează prin defensiva mureșeană, scapă singur cu Stăncioiu, după ce a ridiculizat patru adversari, dar nu reușește să îl învingă pe fostul său coleg. Ocazie rarisimă ratată de atacantul francez! Putea fi 2-2, la mai puțin de două minute de la golul lui N’Doye.


21:45 E al 11-lea gol al senegalezului în acest sezon de Liga 1, care se apropie la doar trei reușite de golgheterul Bogdan Mitrea. Și mai important, însă! ASA Târgu Mureș e noul lider al Ligii 1, având un punct peste Steaua, care joacă duminică, împotriva Oțelului!


21:43 GOOOOOOOOL ASA TÂRGU MUREȘ! (N’DOYE 57). Prima ocazie a reprizei secunde vine din partea oaspeților! Hora, care se pregătea să fie înlocuit, trage puternic de la 25 de metri, Mincă e pe fază, dar respinge foarte greu, direct în bară! E corner pentru ASA, iar N’Doye face 2-1!!!!!


21:30 Nicio schimbare în cele două echipe, deși ASA a avut o evoluție dezamăgitoare. A început repriza secundă!


21:25 Clujenii acuză o poziție de ofsaid la golul lui N’Doye, după ce pe traiectoria mingii s-a aflat un jucător al mureșenilor, mai exact Manolov. „Nu am văzut mingea”, spunea Mihai Mincă, cel care a avut o parte de vină la reușita senegalezului.


21:15 FINAL DE PRIMĂ‚ REPRIZĂ‚! CFR CLUJ – ASA TÂRGU MUREȘ 1-1! Un meci foarte, foarte spectaculos, în care ASA a evoluat, însă, ca un outsider. Mureșenii au un singur șut pe poartă, un singur șut la poartă și un singur gol! Eficiența e maximă, dar e clar că nu-l mulțumește pe Liviu Ciobotariu, care își vedea echipa pe primul loc după acest meci. În schimb, CFR a evoluat ofensiv, frumos, se vede clar că echipa e motivată. Să vedem o surpriză în această seară?


21:07 Șarjele lui Deac și Tade în banda dreaptă a atacului CFR-ului îi pun mari probleme lui Sepsi. Fundașul stânga convocat de Iordănescu la națională ia cartonaș galben, pentru un fault la Deac. Clujenii rămân extrem de periculoși, sunt foarte motivați și vor să câștige în această seară. Ciobotariu pare nervos pe margine și știe că poate rata o șansă imensă. Să nu uităm că, dacă învinge în această seară, ASA e lider!


21:00 E un meci neașteptat de deschis. Atât CFR-ul, cât și ASA Târgu Mureș, au înscris după execuții spectaculoase ale unor jucători cu experiență în Liga 1. Dar lucrurile nu se opresc aici! Cele două echipe continuă să atace. Iar meciul nu e nici pe departe atât de simplu pe cât s-ar fi așteptat, târgmureșenii. CFR dă o replică foarte interesantă și pare să demonstreze că nu merită să retrogradeze.


20:56 Zicu și N’Doye au conlucrat fabulos la golul marcat de ASA. Cei doi ajung acum în prim-plan pentru performanțele fotbalistice, iar celebrarea golului a fost un adevărat „meci de box” între cei doi. Aluzie clară la ce s-a întâmplat în cantonamentul din Antalya, când cei doi s-ar fi luat la bătaie după un meci.


20:51 GOOOOOOOOOOOL ASA Târgu Mureș! (N’DOYE 18). Avantajul clujenilor a durat doar nouă minute, pentru că Zicu a construit o fază excelentă, a scos mingea pentru senegalezul N’Doye, care a șutat de la distanță. Mincă a văzut mingea târziu, iar balonul a ajuns în poartă. Este 1-1 și cele două echipe se întorc de unde au plecat.


20:45 0-1 în minutul 9 nu e chiar cel mai bun scor pentru o echipă care, în cazul unei victorii, ar trece pe primul loc al Ligii 1. Ciobotariu e acum sub presiune, pentru că echipa sa nu a început meciul deloc bine. Rămâne de văzut dacă antrenorul va avea inspirația de a schimba ceva în jocul elevilor pe care-i conduce.


20:43 Înainte de începere, partida a fost una pe care s-au pariat bani. Și nu puțini. Oaspeții au fost favoriți la deschiderea cotelor, dar lucrurile s-au schimbat în ultimele 24 de ore. Cota CFR-ului a scăzut, în timp ce a târg-mureșenilor a fost într-o continuă urcare. Până acum, scorul le dă dreptate bookmakerilor.


 


20:41 GOOOOOOOOOOL CFR CLUJ! Deac execută excelent o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Dore reia cu capul, de la 14 metri, pe spate, fără șanse pentru Stăncioiu, care a plonjat târziu. Superbă execuția congolezului, iar meciul devine și mai interesant.


20:32 A început partida de la Cluj.


20:16 Meciul din această seară e unul cu o importanță aparte pentru târg-mureșeni, care pot trece, pentru prima dată în acest sezon, pe prima poziție a clasamentului. Ciobotariu știe acest lucru, de aceea a renunțat la Bumba și Goga, doi dintre cei mai buni oameni ai returului, aflați doar pe banca de rezerve, și a mizat pe trei mijlocași centrali, Gorobsov, Voiculeț și N’Doye, care vor duce greul în compartimentul median, iar pe banda dreaptă l-a preferat pe Hora, fotbalist capabil să facă foarte bine și faza defensivă.

De partea cealaltă, CFR abordează meciul cu, probabil, cea mai bună echipă pe care o poate alinia.


20:05 Echipele de start trimise în teren de Dican și Ciobotariu.

CFR Cluj: Mincă – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Vereș, Muniru – Deac, Tade, Al. Păun – Dore
Rezerve: Vâtcă, Tiago Lopes, Tînc, Negruț, Jazvic, Bruno, Carter

ASA: Stăncioiu – Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi – Voiculeț, Gorobsov, N’Doye – Hora, Manolov, Zicu
Rezerve: A. Voicu, Gonzalez, Hanca, Goga, Bumba, Axente, Szekely


20:04 Bună seara! În primul meci al etapei, CSMS Iași s-a impus în fața lui FC Brașov, după un eurogol marcat de Mihalache. Moldovenii scapă astfel pentru moment de grijirile retrogradării, în timp ce situația de la Brașov devine critică. Noi ne vom îndrepta atenția către meciul de la Cluj, unde CFR și ASA vor juca de la 20:30. În cazul unui succes, elevii antrenați de Liviu Ciobotariu ar trece pe primul loc al clasamentului, peste Steaua.


CSMS Iași a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Brașov, în primul meci al etapei a XXVII-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Mihalache, în minutul 48, cu un șut la vinclu de la 35 de metri.

La meci au asistat aproximativ 7.500 de spectatori, între care șase fani ai echipei brașovene.


Echipele de start;

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Plămadă, Bădic – Mitic, Enescu – Ciucur, Crețu, Bole – Golubovic

Rezerve: Caparco, Braga, Mihai, Boiciuc, Markovic, Bosoi, Ciucă

FC Brașov: Iacob – Matei, Novakovic, Goian, Novak – Aganovic, Juric, Cr.Ganea, Becum – Moraru, Constantinescu

Rezerve: Mutu, Străuț, Zlomislic, De Almeida, Ciocâlteu, Țâră, L.Ganea


În primul meci al etapei a 27-a se vor duela CSMS Iași și FC Brașov, echipe care luptă pentru evitarea retrogradării. Partida va începe la ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 1, Look TV și Digi Sport 1.

Nicolo Napoli e conștient de faptul că ieșenii vor avea un meci greu, mai ales că brașovenii au un nou antrenor, iar acest lucru poate produce un șoc la echipă. Adrian Szabo a fost reinvestit în funcția de principal la Brașov după plecarea lui Vjekoslav Lokica.

„E clar că schimbarea antrenorului la Brașov îi va determina pe jucători să arate că merită să fie titulari. Fotbalișitii mei au trecut peste înfrângerea de la Chiajna, unde nu am făcut un joc bun. Sunt convins că vor da totul pe teren în meciul cu Brașov. Mai avem cinci meciuri pe teren propriu, din care trebuie să câștigăm cel puțin patru pentru a fi siguri că ne vom salva”, a declarat italianul.

Ieșenii ocupă locul 10 în Liga 1, cu 31 de puncte, în timp ce „Stegarii” sunt pe poziția a 12-a, cu 28 de puncte, ultima care permite rămânerea în prima ligă la finalul sezonului.

CFR Cluj – ASA Târgu-Mureș este a doua partidă a zilei, meciul fiind programat să înceapă la ora 20:30. ASA Târgu-Mureș s-a apropiat la doar două puncte de liderul Steaua, iar trupa condusă de Liviu Ciobotariu speră la câștigarea titlului. Presiunea își poate spune cuvântul pe final de campionat, primul test al nervilor pentru mureșeni fiind partida de vineri cu CFR Cluj.

CFR-ul se află pe penultimul loc în clasament după depunctarea suferită, însă clujenii speră să își poată recupera punctele. Din punct de vedere sportiv, pentru „vișinii” este destul de greu să se salveze de la retrogradare. CFR-ul are în acest moment 18 puncte și se află la șase puncte de FC Brașov, prima echipă „salvată”.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…