LIVE BLOG | Astra – FCSB 2-0. Vicecampioana ajunge la trei înfrângeri consecutive, în toate competițiile. Abang și Ioniță îi țin la distanță pe „câini”

LIVE BLOG | Astra - FCSB 2-0. Vicecampioana ajunge la trei înfrângeri consecutive, în toate competițiile. Abang și Ioniță îi țin la distanță pe
  • Publicat:
  • Actualizat:

Astra Giurgiu – FCSB 2-0 (Ioniță 64-pen., Abang 82)

Astra: Lazar – Cl. Belu, Bejan, Erico da Silva, Al. Stans (cpt.) – Seto, Dandea, Mrzljak (Moise 84) – Al. Ioniță (Radunovic 80), Abang, Balaure (Butean 59)
Rezerve: Boșneag, V. Gheorghe, Radunovic, Butean, Nyuiadzi, Moise, Chipirliu

FCSB: Niță – Enache, Planic, Larie, J. Morais – Pintilii, Nedelcu (F. Comans 46) – Teixeira (O. Popescu 65), Budescu, Fl. Tănase (cpt.) – Gnohéré (D. Benzar 75)
Rezerve: Vlad, Pleașcă, F. Coman, Achim, O. Popescu, D. Benzar, De Amorim

Min. 90+5 Final de meci la Giurgiu! Astra învinge și se depărtează din nou la patru puncte de Dinamo. FCSB-ul ajunge la trei înfângeri consecutive, fără gol marcat, în toate competițiile.


Min. 90+4 Alexandru Stan vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.


Min. 89 Abang se încurcă în driblinguri, după care șutează pe centrul porții. Niță a reținut în doi timpi.


Min. 82 GOOOL ASTRA! Butean l-a păcălit pe Enache, a trecut de Benzar, i-a strecurat mingea printre picioare lui Enache, după care a centrat pentru Abang. Camerunezul a preluat și a trimis cu mult calm la colțul lung, pentru 2-0. În tot acest timp, căpitanul Florin Tănase a privit de aproape acțiunea adversarilor, fără să intervină.


Min. 78 Ocazie mare pentru Astra! Stan a centrat, iar Niță a scăpat mingea în duelul cu Abang, după care Ioniță a împins balonul spre poartă. Planic a urmărit, dar din spate a venit Niță care a plonjat și a respins în afara terenului. La aterizare, portarul oaspeților a căzut pe piciorul drept al lui Planic. Medicii au intervenit pe teren și l-au scos pe targă pe fundașul FCSB-ului.


Captură Digi


Min. 69 Ovidiu Popescu trimite mult peste poartă, cu un șut expediat de la 16 metri.


Min. 64 GOOOL ASTRA! Alexandru Ioniță deschide scorul de la 11 metri. Decarul a trimis în dreapta lui Niță, care a ghicit colțul, dar n-a putut respinge.


Min. 63 Lovitură de pedeapsă pentru Astra! Ioniță cade în careu după un duel cu Enache. Decarul a săltat mingea peste fundașul oaspeților, care a intervenit prin alunecare și l-a împiedicat pe mijlocaș.


Min. 61 Teixeira a părăsit gazonul. Se pare că mijlocașul oaspeților nu mai poate continua.


Min. 60 Abang s-a înălțat de lângă Larie, a trimis la colțul lung, dar Niță a plonjat și a reținut. Butean l-a servit ideal pe atacantul Astrei.


Min. 59 Mrzljak a trimis în careu spre Abang, dar Planic i-a luat fața camerunezului și a îndepărtat pericolul.


Min. 55 Același Ioniță a căzut în careu după ce s-a ciocnit de Teixeira, dar Horațiu Feșnic n-a fost impresionat și a lăsat jocul să continue.


Min. 55 Ioniță a centrat la bara a doua din lovitură liberă, Abang a trimis în centrul careului spre Seto, dar Planic a degajat înainte ca japonezul să ajungă la balon.


Min. 53 Florinel Coman trimite primul șut pe spațiul porții, dintr-o lovitură liberă. Lazar a reținut fără probleme.


Min. 46 Oaspeții au prima ocazie a părții secunde. Teixeira a recuperat la mijlocul terenului, după care l-a lansat pe Tănase în partea dreaptă. Căpitanul FCSB-ului a trecut de Bejan, a trimis în fața porții, dar Erico a respins în timp util. Mingea a trecut prin fața lui Budescu, care n-a reușit să trimită spre poartă.


Min. 46 S-a reluat partida dintre Astra și FCSB. La pauză, Dică l-a introdus pe Florinel Coman în locul lui Dragoș Nedelcu.


Min. 45 Pauză la Giurgiu. Am avut parte de o primă repriză în care ocaziile au întârziat să apară.


Min. 43 Abang l-a păcălit pe Planic cu o fentă din corp și a plecat pe contraatac. Vârful camerunez a continuat cu Balaure, care a preferat un dribling în plus, în locul unei pase pentru Ioniță care venise demarcat în centrul careului. Mijlocașul gazdelor a fost deposedat, astfel că atacul Astrei s-a încheiat fără emoții pentru Niță.


Min. 40 Budescu trimite peste poartă dintr-o lovitură liberă executată de la 25 de metri.


Min. 35 Tănase e blocat din nou de Belu, în marginea careului. Lovitură de colț pentru oaspeți.


Min. 28 Claudiu Belu îl blocheză pe Florin Tănase, care intrase din partea stângă în interiorul careului și se pregătea să șuteze la colțul scurt.


Min. 20 Încă nu am notat niciun șut din partea celor două echipe. La capitolul lovituri de colț, oaspeții conduc cu 2-0. Gazdele domină la faulturi, având 4-0. Posesia e în continuare de partea vicecampioanei: 32% – 68%.


Min. 15 Enache a centrat în centrul careului, unde Tănase se afla demarcat, însă Claudiu Belu a reușit să respingă în ultimul moment.


Min. 10 Bucureștenii s-au instalat în jumătatea adversă, dar n-au reușit să-i pună probleme lui Lazar. Mijlocașii lui Iordănescu încearcă să-i paseze pe poziție viitoare lui Abang, dar defensiva adversă l-a ținut la respect pe camerunez, până în acest moment.


Min. 5 Oaspeții au posesia în acest debut de meci. (31% – 61&)


Min. 1 A început partida de la Giurgiu.  Lovitura de start le-a aparținut oaspeților. Brigada de arbitri: Horațiu Feșnic (central), Alexandru Cerei, Ciprian Danșa (asistenți) și Ionuț Coza (rezervă).


20:20 Cine pe cine bagă în ceață? La Giurgiu sunt câteva sute de fani FCSB care s-au încumetat să plătească prețul piperat impus de gazde, dar vestea mai importantă e că meciul se va juca pe o ceață deasă. Cele două echipe au ieșit la încălzire, iar concluzia pe care o tragem e că vizibilitatea e foarte redusă.

Chiar dacă nu sunt cele mai bune condiții, observatorul partidei consideră că ceața nu e suficient de deasă pentru ca meciul să fie amânat.


19:25 Avem echipele de start. Nicolae Dică renunță la experimente și trimite în teren cea mai bună formulă posibilă, în timp ce Edi Iordănescu răspunde cu un 4-3-3 în care pericolul va veni de pe cele două benzi, de la Balaure și Alex Ioniță.


Astra Giurgiu și FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 19, într-o partidă care se va disputa la Giurgiu, de la ora 20:45. Miza este mare de ambele părți. Giurgiuvenii simt amenințarea lui Dinamo, care a ajuns la un singur punct în spate, iar cele trei puncte sunt vitale pentru elevii lui Edi Iordănescu pentru a păstra distanța și a-și asigura locul de play-off. Punctele sunt cu atât mai importante cu cât fosta campioană va avea un meci dificil etapa următoare la Iași, cu CSM Poli, în timp ce Dinamo va juca în deplasare cu Sepsi și ar putea profita de un pas greșit al Astrei. 

De cealată parte, Nicoae Dică a pierdut pentru prima dată în acest sezon două meciuri consecutive (0-1 cu CSM Poli Iași și 0-2 cu Viktoria Plzen), iar atmosfera din lotul FCSB-ului nu este tocmai bună. Antrenorul are din nou probleme cu Denis Aibec, în timp ce Gigi Becali își face simțită prezența din ce în ce mai mult în alcătuirea echipei. O victorie azi ar reprezenta pentru FCSB trecerea pe primul loc în Liga 1, cel puțin până la meciul CFR-ului cu Sepsi OSK. 

Partida din tur dintre FCSB și Astra s-a terminat cu scorul de 1-1, după golurile lui Gnohere și Moise. 

 

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen