Liga 1, etapa a 10-a. Pustai întrerupe seria victorioasă a clujenilor, la debutul pe banca ASA-ului: Tg Mureș – CFR 2-0. Dinamo a ratat șansa de a urca pe locul 3. Oțelul – Steaua 0-3

Redactor:
Robert ZANFIR
Liga 1, etapa a 10-a. Pustai întrerupe seria victorioasă a clujenilor, la debutul pe banca ASA-ului: Tg Mureș - CFR 2-0. Dinamo a ratat șansa de a urca pe locul 3. Oțelul - Steaua 0-3
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR venea la Târgu Mureș cu șase victorii consecutive la activ și din postura de urmăritoare a Stelei în clasamentul Ligii 1″ href=”http://www.prosport.ro/clasament/”>clasamentul Ligii 1. ASA, de partea cealaltă, spera ca înlocuirea lui Adrian Falub cu Cristi Pustai să aducă și spectacolul la Târgu Mureș. Și acesta nu s-a lăsat așteptat. Hora și NDoye, cu un gol fabulos, au adus victoria gazdelor, care rămân neînvinse pe propriul teren și confirmă că sunt surpriza acestui sezon.

Rezultatele înregistrate în etapa a 10-a a Ligii 1


NDoye nu se vede în imagine, iar Mario Felgueiras nu vede mingea, care se îndreaptă direct în vinclul porții. ASA conduce cu 2-0

Iată și statistica primei reprize de la ASA – CFR Cluj 1-0

ECHIPELE DE START DE LA ASA – CFR CLUJ

ASA TG MUREȘ: Stăncioiu – Feussi, Bejan, Constantin, Sepsi – Mureșan, NDoye – Hora, Goga, Zicu – Axente

CFR CLUJ: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy – Jakolis, Tade, Ivanovski – Guima


23:03 Fluier final, Dinamo face doar egal cu Craiova, la comemorarea a 14 ani de la decesul lui Cătălin Hîldan. „Câinii” ratează șansa de a urca pe locul 3 în clasament. Rezultatul i-a mulțumit pe craiovenii, care au sărbătorit la final. Noi vă urăm să aveți o seară plăcută în continuare, rămâneți pe ProSport pentru reacții.


22:51 Lovitură liberă pentru Craiova, de pe partea dreaptă, 25 de metri de poartă. Târnăcop încearcă centrarea la bara a doua, mingea depășește tot blocul de jucători din careu și se oprește în brațele lui marc


22:42 Minutul în care Cătălin Hîldan s-a prăbușit pe teren. Se întâmpla în urmă cu 14 ani…


22:40 Minutul 72. Entuziasmul gazelor s-a mai potolit, dar controlează meciul. Oltenii se apropie foarte greu de poarta adversă. Un mare plus pentru galeria lui Dinamo, care cântă fără oprire


22:30 Fai a fost aproape de a marca unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. Jucătorul lui Dinamo l-a observat ieșit pe Bălgrădean a tras plasat de la 35 de metri, de pe partea dreaptă. Portarul Craiovei a reușit să se redreseze și a prins mingea


22:28 Dinamo joacă spectaculos în acest început de repriză. Jucătorii lui Stoican lansează atacuri repetate și constante la poarta lui Bălgrădean. Craiovenii sunt fără replică, momentan

22:25 Cristi Voinea este chinuit în continuare de condițiile oferite de stadionul lui Dinamo


22:20 GOL DINAMO! Bilinski egalează dintr-un penalty obținut de Alexe. Ultimul a fost faultat în careu, Bilinski a fixat mingea la punctul cu var, a tras tare și a înscris. Minutul 52


22:17 Alexe reia spectaculos din foarfecă, Bălgrădean scoate de pe linia porții


22:16 Prima ocazie a lui Bilinski. Centrare în careu, polonezul pune capul, dar Bălgrădean reține


22:13 A început partea a doua. „Câinii” se aruncă înspre poarta adversă, semn că Stoican n-a fost foarte calm în vestiar


22:10 Dublă schimbare făcut de Stoican la pauză Durimel si Rotariu s


22:10


21:57 Zero. Zero șuturi pe poartă a tras Dinamo în prima repriză a meciului cu CSU Craiova. Un meci foarte slab făcut de câini, care trebuie să schimbe din temelii strategia pentru a schimba soarta partidei. Intrarea lui Bilinski pare a fi primul pas.


21:55 Pauză în Ștefan cel Mare. Dinamo nu a jucat mai nimic, nu și-a creat nicio ocazie periculoasă. Iar Craiova conduce, meritat, cu 1-0 după 45 de minute, grație autogolului lui Filip, care și-a introdus mingea în proprie poartă în minutul 24. Bilinski a intrat mai repede la cabine, probabil că Stoican are un plan…


21:50 Șansă mare de tot pentru CSU Craiova!!!! Bawab îi înșiră pe Filip – cel mai slab jucător de pe teren – și Cordoș, dar șutul său din 8 metri e blocat excelent de Marc, cu un reflex fabulos.


21:46 Fanii dinamoviști încep să își piardă răbdarea și își critică jucătorii. E drept, Dinamo n-a jucat nimic repriza asta. Nici Alexe, nici Lazăr, Matei sau Rotariu.


21:36 Trebuie să fii atent unde stai pe Ștefan cel Mare, altfel nu vezi cine marchează. E drept, copertina care acoperă masa presei e susținută de niște stâlpi, care fac, uneori, vederea imposibilă pe gazon.


21:35 GOOOOOOOOOL CSU CRAIOVA!!! (FILIP 24 – AUT.). Ghinion mare pentru Dinamo! Echipa lui Stoican se vede condusă, după ce Filip și-a introdus mingea în proprie poartă! Centrarea din banda dreaptă l-a găsit pe Filip în centrul careului, iar fundașul stânga nu a mai putut evita contactul cu mingea, balonul intrând în poarta lui Marc.


21:32 După două meciuri și 21 de minute văzute în acest sezon de Cristi Voinea, colegul meu spune că Vali Lazăr e mult peste colegii săi de la Dinamo. E adevărat, în primele 10 meciuri din acest sezon, Lazăr a jucat excelent, având un gol și trei assist-uri, dar șarjele sale au destabilizat permanent defensivele adverse.


21:29 Iar dacă terenul e prost, nu același lucru se poate spune și despre atmosferă. Fanii câinilor au venit în număr foarte mare în această seară și fac, așa cum au obișnuit, o atmosferă excelentă.


21:25 Din transmisiunea TV, terenul de pe Ștefan cel Mare pare destul de prost, sunt multe porțiuni în care gazonul e înlocuit cu pământ. Deocamdată, cele două echipe nu au acuzat condițiile din Groapă.


21:22 „Aleo, aleo, Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo”, e mesajul strigat de tot stadionul în minutul 11 al meciului dintre Dinamo și CSU Craiova. Iar pe tabelă e afișat chipul „unicului căpitan”.


21:14 Altădată dorit de Manchester United, Rotariu are o execuție defectuoasă. Centrarea lui Lazăr l-a găsit perfect pe jucătorul lui Dinamo, dar Rotariu a reluat mult peste poartă.


21:10 Meciul începe cu o ironie la adresa craiovenilor! 🙂 Galeria adversă replică cu un banner: „Echipa noastră, orașul nostru”.


21:06 Dinamoviștii poartă tricouri negre cu chipul lui Hîldan la intrarea pe gazon, în timp ce în vestiar, un scaun inscripționat cu numele și numărul „Unicului căpitan” aduce aminte de Hîldan.

 


21:02 Până la startul meciului Dinamo – CSU Craiova, vă invit să citiți un material scris de Cristi Voinea, Costin Ștucan și Sorina Oprițescu despre șase poze din cariera lui Hîldan.


20:51 Cristi Voinea ne mai oferă un clip superb filmat în urmă cu câteva momente pe stadionul Ștefan cel Mare, de la comemorarea lui Cătălin Hîldan.


20:46 Un filmuleț postat pe Vine de Cristi Voinea cu omagiul adus lui Hîldan de către galeria dinamovistă. Emoționant!


20:43 Chiar și Cornel Dinu a aprins un lampion pentru Hîldan. Scene senzaționale pe Ștefan cel Mare.


20:40 Vedeți bannerul în memoria lui Hîldan în tweet-ul de mai jos. S-a stins nocturna pe Ștefan cel Mare, iar fanii aprind lampioane cu chipul lui Hîldan.


20:35 „Puteam să jucăm o zi că nu marcam”, spune Daniel Isăilă, dezamăgit după eșecul de azi, cu VIitorul. În schimb, în Ștefan cel Mare, PCH s-a umplut. Iar pe tabela stadionului rulează imagini din viața și cariera lui Cătălin Hîldan.


20:24 FINAL DE MECI! ȘOC LA GIURGIU! Echipa lui Daniel Isăilă pierde, după ce a fost condusă încă din minutul 2, după golul lui Bonilla. Astra nu și-a revenit, deși a avut două bare și un penalty neacordat, și pierde încă un meci. Al doilea consecutiv acasă, după ce joi, giurgiuvenii au cedat, scor 2-1, cu Red Bull Salzburg, în Europa League.


20:26 Gânduri pentru Cătălin Hîldan din partea PCH și a suporterilor dinamoviști…Repet, azi se fac 14 ani de la decesul tragic al lui Cătălin Hîldan.


20:21 Mare, mare ocazie pentru Astra!! Florescu lovește bara, după un șut care a fost deviat de Benzar! Șanse minime pentru giurgiuveni să revină, iar eșecul îl va enerva, cu siguranță, pe Ioan Niculae.


20:15 Îmi aduc aminte de primul meci văzut pe Ștefan cel Mare, un Dinamo – Sturm Graz în grupele Europa League, din sezonul 2009-2010. Atunci, jurnaliștii austrieci au fost preocupați de condițiile de vizionare ale partidei și au venit cu binoclu la meci. Colegul Cristian Voinea nu s-a gândit la asta acum. Și suferă…


20:12 Astra a avut deja 15 (!), da cincisprezece cornere! Rezultatul? Zero goluri! Giurgiuvenii nu joacă nimic și e minutul 80. E postul lui Isăilă în pericol?


20:10 Avem și echipele de start la Dinamo – CSU Craiova.

Dinamo: Marc – Fai, Durimel, Cordoș, Filip – Bărboianu, Boubacar, Rotariu – Matei, Alexe, Lazăr.
Rezerve: Kovacs – Miranda, Bilinski, Elton, Șerban, Gavrilă, Grecu
 
CSU Craiova: Bălgrădean – Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Madson, Băluță – Târnăcop, Bancu, Bawab – Curelea
Rezerve: Brac – Velcovici, Ferfelea, Nuno Rocha, Pleșan, Varga, Avrămia


20:07 Programul de meci de azi de la Dinamo – CSU Craiova îl are pe copertă pe Cătălin Hîldan, „unicul căpitan”.


20:05 Astra cere penalty, după o intervenție a lui Mamele asupra lui Bukari. Reluările arată că a fost contact… E posibil ca arbitrul să fi greșit la această fază, una care a fost însă greu de judecat.


20:03 Se anunță o coregrafie spectaculoasă în Ștefan cel Mare, având în vedere că azi se împlinesc 14 ani de la decesul lui Cătălin Hîldan. Dar peluza PCH este goală în acest moment, cu o oră rămasă până la startul meciului.


20:00 Avem primele informații de la meciul Dinamo – CSU Craiova, grație colegului Cristian Voinea, care va fi prezent în Ștefan cel Mare. Autocarul lui CSU s-a blocat în parcare. Un semn rău?


19:54 Minutul 62, iar Viitorul continuă să conducă cu 1-0. Piț are probleme musculare. Să fie iarăși o cădere fizică a Viitorului, la fel ca în meciul cu Petrolul? Vom afla în maximum 30 de minute.


19:49 Schimbare ofensivă făcută de Isăilă. Ultima din acest meci. Iese Oros, intră Geo Flores. Pentru cunoscători, George Florescu :).


19:45 Mare, mare ocazie pentru Astra!! Defensiva Viitorului e păcălită, însă Cristescu ratează a doua șansă din acest meci, reluând cu capul în transversală din 6 metri. 


19:42 Daminuță bate excelent o lovitură liberă de la 30 de metri, mingea ia o traiectorie bună, dar Lung e la post și reușește să respingă în corner.


19:35 Isăilă a făcut și el două schimbări la pauză: Yahaya a intrat în locul lui Laban, în timp ce Bukari a intrat în locul lui William de Amorim. Probabil Budescu va fi retras în banda stângă.


19:34 Hagi face prima schimbare la pauză. Boban Nikolov, titular în ultimele meciuri, va intra în locul lui Mitriță. O schimbare surprinzătoare, mai ales că Mitriță a jucat destul de bine.


19:22 60% a avut Astra posesia partidei, dar din cele șapte șuturi trase spre poarta lui Buzbuchi, doar două au nimerit ținta. Să vedem ce se va întâmpla în repriza secundă…


19:19 E pauză la Giurgiu! Viitorul lui Hagi conduce cu 1-0, după golul lui Bonilla. Iar Isăilă pare mult mai îngrijorat față de startul partidei. Astra a ratat mult, însă nu a găsit drumul spre gol, deși a ratat cel puțin cinci ocazii mari.


19:13 Seto și Ben Youssef au ratat două ocazii mari, dar scorul rămâne 1-0 pentru Viitorul, în minutul 42. În meciul de pe teren propriu precedent din Liga 1, Astra a fost condusă cu 1-0 de Pandurii, dar a revenit în repriza secundă și a câștigat cu 2-1.


18:59 Mic studiu de caz pe fotbalul românesc. Budescu i-a centrat excelent lui Cristescu, dar mijlocașul Astrei a reluat defectuos. Cu alb, modul în care ar fi trebuit să meargă mingea. Evident, Cristescu a lovit mingea în direcția indicată de linia roșie.


18:53 Echipa sa conduce cu 1-0, dar Hagi e nervos. O victorie în această seară ar fi excelentă pentru Viitorul, care ar urca la doar două puncte de evitarea zonei care asigură retrogradarea.


18:47 Mare ocazie pentru Viitorul! Andelkovic finalizează un contraatac al lui Bonilla cu un șut care a vizat vinclul, dar a trecut peste poartă! Ne reamintim că și etapa trecută Viitorul a condus cu 1-0 în meciul cu Petrolul, dar a pierdut cu 3-1. Să vedem dacă Astra poate reuși o „remontada” precum cea a ploieștenilor.


18:42 Gică Hagi, manager sportiv la Viitorul, stă pe bancă azi, iar vocea sa se aude inconfundabil. Regele dă indicații pe tot parcursul meciului, cerându-le jucătorilor să se replieze sau să strângă la mijlocul terenului. Un material care tratează pe larg acest subiect poate fi accesat pe linkul de mai jos.


18:35 GOOOOOOOOOOOOL VIITORUL!!!! (BONILLA 2). Dacă Isăilă era zâmbitor înaintea meciului, tehnicianul Astrei nu are motive de bucurie. O pasă excelentă a lui Mitriță l-a găsit liber pe salvadorianul lui Hagi, care a marcat fără probleme, cu un șut plasat.


18:32 Daniel Isăilă, antrenorul Astrei, pare încrezător pentru meciul de azi. A „scăpat” și de Bukari, care a făcut un meci foarte slab cu Red Bull Salzburg.


18:25 Am revenit după o scurtă pauză de alimentare. Și am pentru voi echipele de start la meciul Astra – Viitorul. La Astra nu sunt mari surprize, însă Budescu e titularizat în atac în locul lui Bukari, Cristescu fiind preferat în spatele vârfului.

Astra: Lung – Rus, Oros, Ben Youssef, Morais – Seto, Laban – Enache, Cristescu, De Amorim – Budescu
 
Viitorul: Buzbuchi – Manea, Tiru, Mamele, Pit – Benzar, Daminuta – Andelkovic, Tanase, Mitrita – Bonilla

18:00 A fost a noua eliminare în zece meciuri pentru Oțelul, o cifră incredibilă, Cronologic, de la echipa gălățeană au fost eliminați Abraham, Karlik și Cojoc (în meciul cu Chiajna – din etapa a doua), Murgoci (în meciul cu Brașov – din etapa a treia), Miron (în meciul cu Botoșani – din etapa a patra), Avdic (în meciul cu Rapid – din etapa a șaptea), Ciftci (în meciul cu CSU Craiova – din etapa a opta), Grădinaru (în meciul cu Pandurii – din etapa a noua) și Helder, azi, contra Stelei.


17:56 Victoria Stelei a fost cât se poate de clară. 8-1 la șuturi pe poartă, 15-5 la șuturi la poartă, în timp ce steliștii au avut posesia 56% din timp. Practic, trei puncte fără emoții, pe un teren unde Steaua nu câștigase anul trecut.


17:51 FINAL DE MECI! Steaua câștigă clar la Galați, scor 3-0, după ce Oțelul a început bine partida, dar l-a avut pe Helder eliminat în minutul 15, pentru cumul de cartonașe galbene. Steliștii sunt lideri în Liga 1, cu 25 de puncte, trei mai multe decât CFR, care joacă luni, cu ASA Târgu Mureș.


17:45 Varela a fost înlocuit cu Luchin în minutul 74, iar Râpă intră în locul lui Szukala în minutul 86. „Centralii” Stelei sunt menajați de Gâlcă în acest final de meci, din care au mai rămas trei minute.


17:41 Pentru că Steaua a redus turația și că, probabil, unii dintre jucători se gândesc la mini-vacanța pricinuită de meciurile echipei naționale cu Ungaria și Finlanda, vă reamintesc că astăzi mai sunt programate meciurile Astra – Viitorul și Dinamo – CSU Craiova.


17:30 Steaua are al treilea gol anulat, după ce Szukala a marcat, dar a fost semnalizat în poziție de ofsaid. Fiecare dintre cele trei goluri a fost corect anulat de către brigada de arbitri a meciului.


17:27 Poate și pentru că a evoluat în 10 oameni din minutul 15, dar Oțelul nu reușește să lege nimic, nefiind periculoasă niciun moment la poarta adversă. Echipa gălățeană arată resemnată și e, cu siguranță, una dintre candidatele la retrogradare în acest sezon, fiind pe locul 17, cu doar cinci puncte în 10 etape. La Steaua, Rusescu i-a lăsat locul lui Iancu.


17:24 GOOOOOOOOOOOL STEAUA!!! (SZUKALA 63). Corner de pe partea stânga a atacului stelist, Sânmărtean a centrat excelent pentru Szukala, iar polonezul reia simplu, cu capul, pe lângă Hotoboc.


17:22 Bară pentru Steaua! A doua din acest meci, după ce Raul Rusescu execută bine o lovitură liberă, iar mingea se duce direct în transversală.


17:16 Florin Cernat, destul de șters azi, n-a rezistat mai mult de 55 de minute, fiind înlocuit de Selymes cu Avdic. Cu siguranță, fostul jucător al lui Dinamo Kiev nu este 100% pregătit fizic, fiind unul dintre cei mai valoroși jucători ai Oțelului.


17:11 Cu o victorie azi, Steaua ar rămâne pe locul 1 în clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte, la trei puncte de CFR Cluj. Echipa lui Miriuță va juca mâine, contra lui ASA Târgu Mureș, la debutul lui Pustai pe banca lui ASA.


17:05 Foarte mulți suporteri au venit azi la meci pentru a susține Oțelul. Probabil și prețul mic al biletelor a contribuit la acest lucru. A început repriza secundă, iar Oțelul a făcut deja prima modificare, Cucu a intrat în locul lui Iulian Popa.


16:52 E pauză la Galați. După un meci pe care Steaua l-a controlat clar, steliștii conduc cu 2-0, grație golurilor marcate de Latovlevici și Sânmărtean, doi jucători care au avut evoluții slabe în meciul cu Dinamo Kiev, din grupele Europa League.


16:48 Nervos, Chipciu primește un cartonaș galben pentru proteste. E încă un avertisment stupid primit de mijlocașul Stelei, după cel pentru simulare în meciul cu Ceahlăul, în urma căruia a fost eliminat, dar și cel pentru un fault inutil cu Aktobe, din returul de la București. 


16:43 6-1 e raportul șuturilor pe poartă în favoarea Stelei în meciul din această după-amiază. E clar că steliștii domină clar partida, ratând încă o șansă prin Keșeru, al cărui șut a fost blocat de Hotoboc.


16:35 Steaua domină autoritar partida, iar Rusescu a fost la un pas să marcheze încă o dată. Jocul a devenit o formalitate pentru roș-albaștri, care controlează mijlocul fără probleme, după eliminarea lui Helder. A dispărut și pressingul agresiv al echipei gălățene, care încearcă să construiască, dar nu reușește să se apropie periculos de poarta lui Arlauskis.


16:26 GOOOOOOOOOOL STEAUA!!!! (SÂNMĂ‚RTEAN 23). Ne aducem aminte de meciul cu Aalborg, nu? Căzută psihic, Oțelul mai permite Stelei să mai marcheze un gol!  Sânmărtean recuperează un balon, pătrunde în careul advers, iar mijlocașul Stelei marchează fără probleme în fața unui Hotoboc fără reacție.


16:24 GOOOOOOOOL STEAUA!!! (LATOVLEVICI 21). Doar patru minute a jucat Oțelul în inferioritate, iar Steaua a și reușit să marcheze. Tănase a tras de la 20 de metri, mingea l-a lovit pe Miron, iar Latovlevici, aflat în careu, reușește să marcheze fără probleme.


16:19 Oțelul a început foarte bine meciul, având un pressing excelent în fața Stelei. Doar că misiunea gălățenilor tocmai s-a îngreunat serios. Pentru că și-a ținut de tricou un adversar, Helder vede al doilea cartonaș galben, iar Oțelul va juca 75 de minute cu un om în minus! Pare o decizie dură a centralului Cătălin Popa, dar galbenul se impunea.


16:16 Nicolae Dică, secundul lui Gâlcă, a venit la meciul din această după-amiază cu mașina personală, nefiind luat în autocar cu jucătorii Stelei. Informația a fost oferită de Mihai Stoichiță, la sport.ro. Interesant este și că Dică nu a mers la Kiev cu echipa, motivul oficial fiind că trebuie să supravegheze recuperarea jucătorilor accidentați.


16:08 V-am spus că Florin Cernat marchează goluri superbe, nu? Vedeți mai jos o reușită a mijlocașului Oțelului, într-un meci amical al lui Rizespor cu Hannover.


16:06 Revenit în Liga 1 la 34 de ani, Florin Cernat e titular în meciul cu Steaua! Autor al unor goluri superbe pentru Karabukspor și Rizespor, Cernat a avut șansa de a marca în meciul contra Stelei, dar a trimis puțin pe lângă poarta lui Arlauskis, din lovitură liberă de la 20 de metri, lateral stânga.


16:00 Salut! Am ajuns cam târziu, dar sunt aici! Adrian Costeiu o să vă țină companie în următoarele șapte ore de Liga 1. Vă voi aduce cele mai proaspete informații de la Galați, Giurgiu și de la meciul Dinamo – CSU Craiova. Începem cu Oțelul – Steaua, meci care a început de câteva secunde. Steaua joacă în galben, Oțelul în alb-roșu.


15:35 Pentru că biletele pentru meciul cu Steaua s-au epuizat, oficialii gălățeni au decis să permită accesul în arenă pe baza unor chitante ce pot fi achizitionate în continuare de la casele de bilete.   Mai jos puteți vedea imagini cu ambele variante de „tichete” comercializate de fosta campioană pentru partida de astăzi, dar și coada formată la casa de bilete.


15:27 Echipele de start:

Oțelul: Hotoboc – Mișelăricu, Miron, Sipovic, Popescu – Cojoc, Helder – Brigido, Cernat, Popa – Jula

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Sanmartean – Chipciu, Rusescu, Tanase (cpt) – Keseru


Ziua de fotbal din Liga 1 este deschisă de partida de la Galați, meciul dintre Oțelul și Steaua. Gazdele sunt într-o situație foarte grea având doar 5 puncte după nouă etape, în timp ce Steaua se află la celălalt pol al clasamentului cu 22 de puncte. Meciul este unul extrem de important și pentru elevii lui Gâlcă: CFR a acumulat tot 22 de puncte, ocupă poziția a doua și așteaptă doar un pas greșit pentru a trece în fotoliul de lider.

Astra a fost scoasă în afara podiumului de victoria Petrolului cu Gaz Metan, însă giurgiuvenii pot reveni pe locul trei în eventualiatea unei victorii cu Viitorul. Echipa lui Gică Hagi are o singură victorie în acest campionat, iar un succes cu Astra i-ar ajuta pe cei de la Viitorul să se apropie pe Pandurii – prima echipă aflată pe loc retrogradabil în acest moment.

Dinamo poate urca până pe locul trei în urma acestei etape, dacă este ajutată și de jocul rezultatelor. „Câinii” au strâns 18 puncte și în funcție de rezultatul Astrei pot urca pe ultima treaptă a podiumului dacă înving pe CS U Craiova. Oltenii au investit masiv în vară și au pornit sezonul cu pretenții mari, dar deocamdată sunt doar pe locul 12, ultimul ce permite participarea în Liga 1 și pentru stagiunea viitoare.

MECIURILE ZILEI

  • 16:00 Oțelul – Steaua
  • 18:30 Astra – Viitorul
  • 21:00 Dinamo – CSU Craiova

Rezultate înregistrate până acum în etapa a 10-a:

  • FC Brașov – CSMS Iași 2-0
  • Concordia – Rapid 0-0
  • Ceahlăul – FC Botoșani 0-1
  • U Cluj – Pandurii 2-0
  • Petrolul – Gaz Metan 1-0
Adrian Costeiu / Redactor
Robert ZANFIR / Redactor
Autor Prosport.ro si la ziarul Prosport. citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au constatat medicii + câte zile îl vor ține la psihiatrie
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au constatat medicii + câte zile…
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen