Reghecampf a anunţat că Tade va fi dat afară, dar situaţia francezului este mult mai complicată

8 ian 2016 23342 afişări Comentează şi tu Liga 1
Reghecampf a anunţat că Tade va fi dat afară, dar situaţia francezului este mult mai complicată

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că, printre alţii, în retur nu se va baza pe Gregory Tade, motiv pentru care francezul nu va fi luat în cantonament. Situaţia lui Tade este însă mult mai complicată decât pare la prima vedere.

Antrenorul Stelei a declarat că Tade, Tahar, Alcenat, Breeveld şi Guilherme nu fac parte din planurile sale pentru a doua parte a sezonului. Guilherme şi-a găsit deja echipă, în liga a doua a Italiei, în timp ce Tahar, Alcenat şi Breeveld vor fi nevoiţi să-şi caute şi ei angajamente noi.

Cea mai complicată situaţie este însă cea a lui Tade. Atacantul de 29 de ani a fost transferat de Steaua după ce a apucat să joace în acest sezon pentru CFR Cluj. În cazul în care va fi dat afară, Tade nu se mai poate legitima într-un campionat cu sistemul toamnă-primăvară, deoarece ar bifa a treia echipă într-un singur an. Lucru interzis de regulamentul FIFA.

Singurele soluţii pentru Tade este să revină la CFR Cluj sau să-şi găsească un angajament în China sau Kazahstan, campionate care încep în primăvară. Sau, în cazul în care îl interesează doar salariul, poate rămâne la Steaua. Tade mai încă doi ani şi jumătate contract cu echipa patronată de Gigi Becali şi poate risca să stea pe bară până în vară, în speranţa că-şi va găsi un angajament mai bun.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/reghecampf-a-anuntat-ca-tade-va-fi-dat-afara-dar-situatia-francezului-este-mult-mai-complicata-14958561
14958561
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”