Ilie Năstase a rămas perplex când a auzit că marca Steaua este estimată la 57 de milioane de euro: "Ce, este turnul Eiffel? Nu valorează atât toate bunurile Armatei!"

22 feb 2016 15262 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ilie Năstase a rămas perplex când a auzit că marca Steaua este estimată la 57 de milioane de euro: "Ce, este turnul Eiffel? Nu valorează atât toate bunurile Armatei!"

Ilie Năstase a fost foarte surprins când a aflat că marca Steaua a fost evaluată la 57.306.150 de euro. Fostul mare tenismen este de părere că suma este mult prea mare.

MApN a anunţat luni după-amiază că evaluarea mărcii Steaua s-a încheiat. În urma acestui proces, s-a stabilit că valoarea brandului este de aproximativ 57 de milioane de euro. O sumă considerată mult prea mare de Ilie Năstase.

”Poftim? Cât aţi spus? Cine a evaluat această marcă? Dar ce este? Este turnul Eiffel, ce Dumnezeu au evaluat ei aici? Au scos aceasta sumă din burtă, chiar nu înţeleg cum au făcut evaluarea. Nu valorează 57 de milioane de euro toate bunurile Armatei! Ei n-au mături acolo în Armată şi visează milioane. Ce fac dacă vin ruşii? Pun în faţa sigla şi zic ca suntem puternici?”, a declarat Năstase pentru ziare.com.

Legendarul tenismen nu-şi explică nici de ce MApN n-a oferit până acum baza sportivă spre închiriere: ”Le dau eu o soluţie! Eu, Ilie Năstase, le dau bani ca să facă un cimitir în loc de stadion! Pe teren să fie cimitirul. Să vedeţi atunci câţi bani o să facă”, a mai spus Năsate.
 

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/ilie-nastase-a-ramas-perplex-cand-a-auzit-ca-marca-steaua-este-estimata-la-57-de-milioane-de-euro-ce-este-turnul-eiffel-nu-valoreaza-atat-toate-bunurile-armatei-15083754
15083754
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”