Gol neregulamentar marcat de FCSB la Mediaş. Verdictul clar al specialiştilor: "Arbitrul a greşit grav! Orice comentariu e de prisos"

4 feb 2018 11021 afişări Comentează şi tu Liga 1
Gol neregulamentar marcat de FCSB la Mediaş. Verdictul clar al specialiştilor: "Arbitrul a greşit grav! Orice comentariu e de prisos"

Denis Alibec a marcat, la Mediaş, primul gol în Liga 1 după o pauză de opt luni şi 22 de zile, dar reuşita vârfului de la FCSB nu a fost una regulamentară, susţin atât Ion Crăciunescu, cât şi Adrian Porumboiu.

La 1-0 pentru FCSB, Teixeira a fost faultat în propria jumătate de teren, s-a prăbuşit pe gazon şi mingea a mers mai departe înainte să fie oprită de Budescu. Imediat, mijlocaşul ofensiv al vicecampioanei a oprit-o, l-a lansat pe Alibec, iar atacantul a marcat fără prea mari emoţii şi a ieşit, pentru moment, din pasa neagră pe care o traversa.



Din punct de vedere al regulametului, însă, golul lui Alibec trebuia anulat, deoarece Budescu nu a executat lovitura liberă din locul în care s-a produs faultul asupra lui Teixeira, lucru neobservat de Adrian Comănescu.

Sâmbătă seară, imediat după meci, Ion Crăciunescu a transmis că reuşita nu a fost una valabilă, iar fostul preşedinte al CCA a fost completat, duminică dimineaţă, de Adrian Porumboiu: "După opinia mea, arbitrul a greşit grav. E obligat să respecte locul executării, adică locul unde s-a produs incorectitudinea. Alte comentarii sunt de prisos", a fost opinia clară a fostului arbitru şi finanţator de la FC Vaslui.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.