Gică Popescu va pleca în cantonament alături de Viitorul

10 ian 2016 7499 afişări Comentează şi tu Liga 1
Gică Popescu va pleca în cantonament alături de Viitorul

Gică Popescu încearcă să revină în lumea fotbalului. După ce a fost eliberat condiţionat la finele anului trecut, fostul internaţional a declarat că îşi doreşte să-şi petreacă mai mult timp alături de familie, dar nu poate lăsa nici fotbalul deoparte.

Potrivit DigiSport, Gică Popescu va pleca în cantonament alături de Viitorul, stagiul de pregătire al echipei lui Hagi fiind programat să înceapă pe 27 ianuarie, în Turcia. Înainte de cantonamentul din Turcia, Viitorul mai are programat un cantonament în Croaţia, în perioada 13-25 ianuarie. Conform sursei citate, Popescu nu va deţine nicio funcţie la Viitorul, ci îi va însoţi echipa lui Hagi din postură de cumnat şi prieten al "Regelui".

Până la plecarea în Turcia, Popescu s-a antrenat în această dimineaţă alături de stelişti. Echipa lui Reghecampf s-a pregătit în sala de forţă la clubul "Stejarii", acolo unde a fost prezent şi fostul căpitan al naţionalei.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/gica-popescu-va-pleca-in-cantonament-alaturi-de-viitorul-14960512
14960512
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ