"Gică Hagi este dezgustat şi dezamăgit de modul în care domnul Becali încearcă să câştige un campionat!" Reacţie FERMĂ a celor de la Viitorul

26 mai 2017 3452 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Gică Hagi este dezgustat şi dezamăgit de modul în care domnul Becali încearcă să câştige un campionat!" Reacţie FERMĂ a celor de la Viitorul

Viitorul, echipa desemnată drept campioana României, a revenit cu un nou comunicat de presă ca urmare a declaraţiile făcute ieri, 25 mai, de finanţatorul FCSB, Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a declarat că va lupta până la capăt pentru a se stabili dreptatea în privinţa titlului de campion din această stagiune.

Cei de la Viitorul se întreabă retoric "De partea cui este dreptatea?" din moment ce LPF a desemnat campioană echipa lui Hagi, iar atât suporterii, cât şi foştii sau actualii jucători ai FCSB-ului i-au felicitat pe elevii lui Hagi pentru titlul câştigat.

De asemenea, Viitorul punctează şi că dintre toţi oamenii de fotbal din România, Gigi Becali este singurul care nu a trimis un mesaj de felicitare către Gică Hagi sau clubul pe care acesta îl reprezintă.

Comunicatul oficial al celor de la Viitorul

"Referitor la declaraţiile publice ale domnului Becali, din data de 25 mai 2017, preluate de mai multe site-uri şi publicaţii, dorim să precizăm următoarele:
- Dreptatea şi adevărul de care vorbeşte domnul Becali în decalaraţia sa nu este stabilită de avocatul pe care-l plăteşte, ci va fi stabilită de instanţele de judecată, în cazul unui eventual proces.
- Dreptate şi adevăr este atunci când echipa noastră a terminat prima fază a sezonului competiţional la o diferenţă de 4 puncte faţă de FCSB.
- Dreptate şi adevăr este atunci când echipa noastră a obţinut o victorie şi un egal în meciurile directe cu FCSB, în Play-Off.
- Dreptate şi adevăr este şi atunci când cluburile de fotbal din România, cluburi din străinătate, oameni de fotbal, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, ziarişti, ne-au felicitat pentru câştigarea titlului de campioni.

În rândul oamenilor care ne-au felicitat şi care ne consideră campioni se numară şi actualii şi foştii jucători ai echipei FCSB, conducătorii acestui club, dar şi cei mai mulţi dintre suporterii stelişti.
Singurul care nu ne-a felicitat şi care nu poate să accepte succesul nostru este domnul Becali.
Pe această cale îi transmitem domnului Becali că un campionat se câştigă pe terenul de fotbal, prin muncă şi nu cu bani, aşa cum se înţelege din atitudinea şi din afirmaţiile sale de genul "…să vedem cine va câştiga la sfârşit ….eu sunt cu banii …Gică e cu tehnicul (adică cu munca)"!!!!!!!!!

De asemnea îl intrebăm public pentru ce dreptate şi adevăr luptă şi pentru cine atâta timp cât lumea, inclusiv suporterii stelişti, jucătorii, foştii jucători, conducători, ne consideră campioni si ne-au felicitat pentru succesul obţinut?

Încheiem prin a menţiona că dl. Gheorghe Hagi nu s-a certat cu domnul Becali, însă este dezgustat şi profund dezamăgit de atitutidea acestuia şi de modul în care încearcă să câştige un campionat.

Suntem surprinşi şi dezamăgiţi de faptul că un club ca FCSB, care se consideră atât de mare, nu ştie să piardă şi, totodată, să accepte succesul nostru obţinut pe merite sportive"

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.