FOTO | S-a terminat vacanţa pentru stelişti. Jucătorii lui Reghecampf au făcut în această dimineaţă vizita medicală

8 ian 2016 3714 afişări Comentează şi tu Liga 1
FOTO | S-a terminat vacanţa pentru stelişti. Jucătorii lui Reghecampf au făcut în această dimineaţă vizita medicală

Steliştii s-au reunit în această dimineaţă şi au făcut vizita medicală. Campioana României va avea două cantonamente în acesată iarnă, ambele în Turcia, unul în perioada 10-21 ianuarie, celălalt - 24 ianuarie - 7 februarie.

Final de vacanţă pentru jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf. O parte a lotului a mers în această dimineaţă să facă vizita medicală. Primii jucători care au ajuns au fost Papp şi Tudorie, în vreme ce Cojocaru şi Toşca au fost codaşii. Printre alţii, de la vizita medicală au lipsit Tade, Tahar, Alcenat, Breeveld şi Guilherme, jucători care au fost anunţaţi de Reghecampf că nu fac parte din planurile sale.

De asemenea, Popadiuc, Chitoşcă şi Cătălin Ştefănescu au absentat, deoarece noile achiziţii ale Stelei au trecut deja vizita medicală. Steliştii care au participat la întâlnirea din această dimineaţă sunt Hamroun, Popa, Muniru, Chipciu, Râpă, Toşca, Filip, Cojocaru, Carp, Mihalcea, Onţel, Poiană, Tudorie, Papp şi Stanciu. Ceilalţi fie că au deja vize medicale, fie fac testele în altă parte sau în zilele următoare.

Pentru Steaua urmează două cantonamente, ambele în Turcia, între 10-21 ianuarie, respectiv 24 ianuarie - 7 februarie. Ultimul se suprapune cu turneul echipei naţionale, motiv pentru care există discuţii între Reghecampf şi Iordănescu pe tema jucătorilor care vor fi chemaţi la lot.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.