FOTO | Pandurii îşi face echipă de titlu: Liviu Antal a fost împrumutat de la Hapoel Tel Aviv

29 ian 2016 2609 afişări Comentează şi tu Liga 1
FOTO | Pandurii îşi face echipă de titlu: Liviu Antal a fost împrumutat de la Hapoel Tel Aviv

Chiar dacă l-a cedat pe Marko Momcilovic la Steaua, Pandurii Tg. Jiu pare că nu a renunţat la lupta pentru titlu în acest sezon. Banii primiţi de la campioantă pentru fundaşul stânga au fost folosiţi pentru cele patru transferuri importante făcute de gorjeni. După Florin Acsinte, Alexandru Răuţă şi Adrian Roportan, preşedintele Narcis Răducan a anunţat astăzi o nouă achiziţie cu nume.

Pandurii a reuşit împrumutul pentru şase luni a lui Liviu Antal, fotbalistul celor de la Hapoel Tel Aviv. "Acum câteva minute am semnat cu Liviu Antal şi suntem fericiţi. Este fostul golgheter al ligii 1 şi suntem fericiţi că am reuşit să-l împrumutăm gratis până în vară, cu opţiune de cumpărare. Ne-am îmbunătăţit compartimentul ofensiv şi ne-am mai liniştit puţin".

Pandurii este în acest moment pe locul cinci în Liga 1, cu 40 de puncte, la egalitate cu Steaua. Echipa lui Edward Iordănescu este sigură de prezenţa în playoff.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/foto-pandurii-isi-face-echipa-de-titlu-liviu-antal-a-fost-imprumutat-de-la-hapoel-tel-aviv-15007337
15007337
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Uniunea Europeană, ZGUDUITĂ din temelii. Scenariul pe care nimeni nu voia să-l trăiască vreodată devine realitate. Ce se mai poate face?