FOTO | Decizia care i-a "răpit" lui Golofca primul gol la FCSB. Mijlocaşul era în poziţie regulamentară, dar arbitrii au indicat ofsaid

12 aug 2017 5477 afişări Comentează şi tu Liga 1
FOTO | Decizia care i-a "răpit" lui Golofca primul gol la FCSB. Mijlocaşul era în poziţie regulamentară, dar arbitrii au indicat ofsaid


Cătălin Golofca a înscris primul său gol după transferul la FCSB în minutul 72 al partidei cu Astra,  la scorul de 1-1, însă brigada condusă de Adrian Cojocaru a anulat reuşita pentru un presupus ofsaid.

Jucătorii FCSB nu au protestat la semnalizarea tuşierului Vladimir Urzică, însă reluările au arătat că golul ar fi trebuit validat.

În momentul pasei lui Achim, trei stelişti - De Amorim, Florin Tănase şi Gnohere -  se aflau se aflau în spatele liniei de fundaşi, însă Golofca era scos din ofsaid de cel puţin un jucător (Claudiu Belu).

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.