FCSB, pe punctul de a rata un transfer important în această vară! Becali, arătat cu degetul: "Nimeni nu se pricepe la actorie mai bine decât el"

13 iul 2017 5724 afişări Comentează şi tu Liga 1
FCSB, pe punctul de a rata un transfer important în această vară! Becali, arătat cu degetul: "Nimeni nu se pricepe la actorie mai bine decât el"

Transferul lui Olimpiu Moruţan este în stand-by momentan, după ce FC Botoşani şi FCSB încă nu au căzut de acord în privinţa termenilor tranzacţiei. Finanţatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, a anunţat că nu i-a putut contacta pe vicecampioni azi, din cauza supărării acestora după decizia dată de TAS.

Valeriu Iftime a actualizat ultimele evenimente din jurul transferului lui Moruţan la FCSB: "La noi, fotbalul este oral. La Steaua e mai mult oral decât scris. Istoria se scrie. Am vorbit cu Becali duminică. În princpiu avem lucruri stabilite, urmează ca domnul Sfaiţer şi Argăseală să vorbească despre contract. Azi nu am apucat să vorbim, pentru că au pierdut şi sunt supăraţi. Eu am jucat cinstit. Nu am crezut ce spune domnul Becali, doar aşa într-o declaraţie ziaristică. Cred doar în ceea ce negociez", a declarat Iftime la DigiSport.

Valeriu Iftime a recunoscut că Gigi Becali este supărat, după ce a pierdut procesul de la TAS şi nu îi mai stă gândul la transferul lui Moruţan la FCSB momentan, însă nu a exclus o continuare a negocierilor: "Să nu credeţi că a căzut.... nu e din cauza procentelor. E în opinia mea o incoerenţă pe care Steaua o are acum. Nu cred că Steaua îl vrea pe Moruţan şi nu poate să-l ia. Dacă domnul Becali îl vrea... Nu văd omul din jurul Stelei care să-l poată clinti pe domnul Becali în decizii. I-am spus domnului Becali de ce îl cheamă pe domnul Stoica, Stoica şi nu Becali. Trebuie să ai mintea domnului Becali. El vrea, dar nu acum. Nu se mai ocupă de Moruţan, pentru că a pierdut drumul mai bun spre Champions League. Eu cred că acum e distrus, dar îşi revine. În fotbalul românesc nimeni nu se poate juca cu actoria ca domnnul Becali. Îmi pare rău că nu s-a ajuns aici şi nu mi-e frică că nu se va întâmpla transferul. Am avut oferte pe bani foarte mulţi, azi, pentru copilul ăsta. Sunt tatonări. Eu vreau scris şi trebuie să vrem ce vrea şi copilul", a adăugat Iftime.  

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.