FCSB, aproape să facă încă un transfer: "Avem ofertă şi de la PSV. Domnul Becali ne-a zis câţi bani ne dă pe el"

20 apr 2017 15104 afişări Comentează şi tu Liga 1
FCSB, aproape să facă încă un transfer: "Avem ofertă şi de la PSV. Domnul Becali ne-a zis câţi bani ne dă pe el"

Olimpiu Moruţan, unul dintre cei mai interesanţi tineri din Liga 1, are oferte de la FCSB şi PSV. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, nu exclude varianta de a-l ceda, însă şi-ar dori să-l mai poată păstra măcar un an.

În vârstă de 17 ani, Moruţan a reuşit să iasă în evidenţă în acest sezon. Chiar dacă n-a fost titular de fiecare dată, cluburile importante l-au remarcat deja. Printre ele, FCSB şi PSV. Valeriu Iftime spune că cele două echipe au venit şi cu oferte concrete, însă şi-ar dori să-l mai ţină măcar un an, deoarece jucătorul are nevoie să se maturizeze:

”Este posibil să-l vindem pe Moruţan la vară, doar dacă nu va mai putea el să continue la Botoşani, dacă-l vor zăpăci ăştia cu ofertele. Eu zic că Moruţan, dacă mai stă un an la Botoşani, atunci devine un jucător important. Pentru că jucători ca el, cu 18 ani neîmpliniţi, cu prima dragoste nepetrecută, cu liceul neterminat şi cu părinţii în Germania, pot avea probleme. Aşa că noi ne ocupăm de Olimpiu să aibă şi un comportament de om mai mult decât serios.

”La fiecare trei zile îl caută cineva. Cea mai concretă ofertă a fost de la Steaua şi de la PSV. Concretă, pentru că domnul Becali a spus câţi bani ne dă pe el. Plus că domnul Becali a fost foarte înţelegător, pentru că a zis, că ne dă banii la vară şi-l mai lasă pe Moruţan un an la Botoşani. La prima vedere şi domnul Becali l-a cotat la mai mult pe Moruţan, faţă de cei 400.000 de euro pe care i-a dat pentru Man”, a declarat Valeriu Iftime la DigiSport.

Olimpiu Moruţan a jucat în 13 meciuri în acest sezon, însă n-a reuşit să marcheze şi nici să ofere vreo pasă de gol.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.