FC Voluntari – FCSB 2-2. Vicecampioana calcă strâmb pe terenul ilfovenilor și rămâne fără victorie împotriva ultimelor trei clasate în mandatul lui Mihai Teja

Redactor:
Andrei Pal
Redactor:
Daniel Anghel
FC Voluntari - FCSB 2-2. Vicecampioana calcă strâmb pe terenul ilfovenilor și rămâne fără victorie împotriva ultimelor trei clasate în mandatul lui Mihai Teja
  • Publicat:
  • Actualizat:

FC Voluntari – FCSB 2-2 (Armaș 28, Căpățînă 45+1 / Tănase 13, Hora 48)

Echipele de start:

  • FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Balaur, Armaș, Vlad – Căpățînă, Răuță – Gheorghe (Deac s78), Laudouni, Gadze – Tudorie
  • Rezerve: Petrariu, Hodorogea, Leasă, Deac, Pîrcălab, F. Bălan, A. Bălan
  •  FCSB: Bălgrădean – Benzar, Nedelcu, Filip, Stan – Pintilii (Stoian 27), Teixeiras – Roman (Moruțan 46), Matei (Gnohere 46), Tănase, – Hora
  • Rezerve: Vlad – Coman, Gnohere, Moruțan, Rusescu, Stoian, Zamfir

Minutul 90+2: Fluier final! FC Voluntari obține un punct important pe teren propriu, împotriva celor de la FCSB, scor 2-2, iar vicecampioana rămâne fără victorie în fața ultimelor trei clasate de când Mihai Teja a preluat echipa. Florin Tănase a deschis scorul în minutul 13 al partidei, dintr-un penalty obținut tot de el. Igor Armaș a restabilit egalitatea în minutul 28, iar Căpățînă a stabilit scorul final al primei părți în minutul 45+1. Antrenorul FCSB-ului i-a aruncat în joc pe Gnohere și Moruțan la pauză, iar „Bizonul” a venit cu o pasă decisivă la golul lui Ioan Hora din debutul reprizei secunde (48), acesta stabilind scorul final. Astfel, vicecampioana încheie sezonul regular cu 49 de puncte, echivalentul a 25 la începutul play-off-ului.


Minutul 81: Roșu pentru Teixeira! Mijlocașul portughez îl faultează dur pe Gadze și vede al doilea cartonaș galben de la centralul partidei, Sebastian Colțescu. Vicecampioana va juca ultima parte a jocului cu un om în minus.


Minutul 80: Gnohere, aproape de primul gol pentru FCSB în 2019! Hora trimite cu exteriorul în centrul careului și „Bizonul” încearcă să reia din alunecare, dar nu nimerește balonul și rămâne egalitate.


Minutul 65: Ocazie imensă pentru ilfoveni! Laidouni scapă singur cu Bălgrădean, este tatonat de Dragoș Nedelcu și trage slab din interiorul careului. Bălgrădean respinge și jucătorii vicecampioanei îndepărtează pericolul.


Minutul 61: Tudorie este blocat de Lucian Filip în careu, mingea ajunge la Gadze care trage puternic, dar Bălgrădean este atent și respinge balonul în afara terenului.


Minutul 55: Ocazie imensă a lui Moruțan! Tânărul mijlocaș al FCSB-ului trage puternic, cu efect, de la mare distanță, iar mingea trece puțin peste poarta lui Cosmin Vâtcă. Ilfovenii rezistă.


Minutul 51: Tănase putea reuși „dubla”, dar a șutat în plasa laterală din unghi închis. Decarul FCSB-ului îi putea pasa lui Harlem Gnohere, care se afla în poziție ideală, în centrul careului, dar a preferat să-și încerce norocul. Fără succes.


Minutul 48: GOOOOL FCSB! Ioan Hora restabilește egalitatea după ce a primit o pasă superbă de la Harlem Gnohere și a finalizat cu un șut cu interiorul la colțul lung, fără nicio șansă pentru Vâtcă. Vicecampioana începe perfect repriza secundă.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+3: Final de primă repriză pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari!


Minutul 45+1: GOOOOL FC Voluntari! Căpățînă înscrie după ce a fost lăsat complet singur în careu de defensiva FCSB-ului și l-a executat pe Bălgrădean cu un șut pe jos.

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 37: Pintilii pare că nu mai poate continua partida și iese în afara terenului. Acesta i-a „pasat” banderola de căpitan lui Romario Benzar, aceasta ajungând pe brațul lui Lucian Filip. Stoian a fost introdus în teren.


Minutul 28: GOOOOL FC Voluntari! Ilfovenii restabilesc egalitatea prin Igor Armaș, care este scăpat din marcaj de defensiva vicecampioanei și reia cu capul un balon venit de pe partea stângă.


Minutul 13: GOOOOL FCSB! Florin Tănase este faultat în interiorul careului, iar centralul Colțescu dictează lovitură de la 11 metri. Tot decarul vicecampioanei execută și transformă cu ușurință.

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 8: Asediu la poarta ilfovenilor! Lucian Filip s-a trezit cu mingea la picior în interiorul careului și încearcă un șut puternic cu stângul, dar Vâtcă respinge în corner și păstrează tabela intactă. Început bun de partidă al elevilor lui Teja.


Minutul 5: Prima ocazie a vicecampioanei. Teixeira își încearcă norocul de la marginea careului, dar șutul său se duce mult pe lângă poarta lui Cosmin Vâtcă.


Minutul 1: Fluier de start la Voluntari!


17:23 Teja schimbă sistemul într-un meci în care e forțat să improvizeze în apărare, din cauza accidentărilor și a suspendărilor. Bălașa și Planic sunt out, astfel că fundașii centrali de conjunctură ai FCSB în meciul cu FC Voluntari vor fi Lucian Filip și Dragoș Nedelcu. În ceea ce privește sistemul, Teja intenționează să joace 4-3-3, cu Pintilii, Teixeira și Matei la mijloc, iar în atac surpriza va fi Roman, în timp ce Hora îl ține în continuare pe bancă pe „Bizonul” Gnohere.

Echipa de start a FCSB, conform DigiSport: Bălgrădean – R.Benzar, Filip, Nedelcu, Stan – Pintilii, Teixeira, Matei – Roman, Hora, Tănase


Ultima etapă a sezonului regular opune două echipe aflate în situații opuse în clasament. FC Voluntari se clasează pe penultimul loc, 13, cu 20 de puncte, dar nu poate urca nici în cazul unui succes în fața vicecampioanei. În meciurile din acest an a avut prestații mai bune, astfel că poate crea probleme și în această seară.

De partea cealaltă, FCSB vrea să intre în play-off la o diferență cât mai mică de CFR Cluj. Se află pe locul 2, 48 de puncte, la 3 lungimi de ardeleni. Deși are câțiva indisponibili, Mihai Teja este încrezător că jucătorii care vor fi folosiți vor da totul pentru victorie.

Ne lipsesc câțiva jucători, dar noi avem un lot de calitate și cei care îi vor înlocui se vor ridica la același nivel. Nu sunt improvizații foarte mari. Probabil Nedelcu o să fie în apărare. Nu am emoții cu apărarea improvizată. Am avut meciuri grele cu echipe mai mici, dar nimic nu este ușor. Trebuie să avem o atitudine foarte bună și să dăm maxim.

Putem să jucăm extraordinar și să nu câștigăm sau invers. Atmosfera a fost mereu foarte bună la echipă. Am vorbit cu băieții ca să ne păstrăm echilibrul. Nu trebuie să punem capul în pământ atunci când pierdem și nici să fim explozivi când câștigăm„, a declarat Teja la conferința de presă.

În tur, FCSB s-a impus cu emoții, 2-1 (Gnohere min. 52 și 77/ Tudorie min. 86).

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că…
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup