Etapa a 7-a: Steaua – Gaz Metan 3-1. Keșeru a făcut dubla, iar Sânmărtean a marcat direct din corner. FC Brașov – Concordia s-a terminat 4-1. Programul complet al rundei

Redactor:
Robert ZANFIR
Etapa a 7-a: Steaua - Gaz Metan 3-1. Keșeru a făcut dubla, iar Sânmărtean a marcat direct din corner.  FC Brașov - Concordia s-a terminat 4-1. Programul complet al rundei
  • Publicat:
  • Actualizat:

Liga 1, etapa a 7-a

Vineri

  • FC Brașov – Concordia 4-1 (Constantinescu ’15, ’50, Grigorie ’32-pen, Leko ’54 / Boldrin ’85)
  • SteauaGaz Metan 3-1 (Keșeru ’12, ’61, Sânmărtean ’49 / Llullaku ’69)

Sâmbătă

  • Viitorul – Ceahlăul, 18:30 (Look Plus)
  • CFR Cluj – Astra, 21:00 (LookTv)

Duminică

  • CSMS Iași – ASA Tg Mureș, 16:00 (Look Plus)
  • RapidU Cluj, 18:30 (LookTv)
  • FC Botoșani – Dinamo, 21:00 (LookTv)

Luni

  • CS U Craiova – Oțelul, 18:30 (LookTv)
  • Pandurii – Petrolul, 21:00 (Look Plus)

22:51 Partida de pe Ghencea s-a încheiat cu victoria Stelei, 3-1 în fața celor de la Gaz Metan. Elevii lui Gâlcă au fost superiori la toate capitolele, iar prestațiile excelente ale lui Keșeru și Sânmărtean s-au dovedit a fi decisive în stabilirea învingătoarei. 


22:39 Rusescu trage peste poartă după o pasă în adâncime trimisă de Keșeru. Între timp, a intrat și Paul Papp, care bifează astfel primele minute în tricoul Stelei.


22:29 Sânmărtean și-a făcut numărul de magie și este înlocuit de Gâlcă cu Nicușor Stanciu. Mijlocașul trebuie să fie la fel de inspirat și odihnit și joi, contra lui Aalborg. 


22:24 GOL MEDIAȘ. LLULLAKU (’69)

Medieșenii nu joacă deloc rău, în ciuda rezultatului de pe tabelă. Llullaku reușește să înscrie la prima atingere de balon, cu capul, după un corner.


22:17 GOL STEAUA: KEȘERU (’61)

Keșeru face dubla cu un șut puternic din interiorul careului. E deja 3-0 și doar o minune mai poate trimite punct sau puncte spre Mediaș la finalul acestei seri. 


22:05 GOL STEAUA. SÂNMĂ‚RTEAN (’49)

Lucian Sânmărtean face 2-0 pentru Steaua cu o reușită de senzație, direct din corner. Execuția mijlocașului s-a dus peste Pleșca și a lovit bara înainte de a intra în plasă.


22:01 A început a doua repriză a partidei de pe Ghencea. Steaua conduce Gaz Metan cu 1-0 grație golului marcat de Keșeru în minutul 12. 


21:59 Reporterul ProSport aflat pe stadion, Florin Marian, a aflat și de ce Varela și Prepeliță nu au fost incluși pe foaia de joc a Stelei. Primul a sosit în această dimineață de la acțiunea naționalei Insulelor Capului Verde, iar Prepeliță este ușor accidentat și a fost menajat.


21:47 Finalul primei reprize în Ghencea. La pauză, Steaua conduce pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Keșeru.


21:42 Raul Rusescu vede cartonașul galben pentru o simulare în careul medieșenilor. Decizia centralului Robert Dumitru pare a fi la limită, reluarile video nefiind concludente.

Între timp, au început să părăsească arena din Ghencea și o parte dintre fanii de la Peluza Nord.


21:31 Raul Rusescu preia cu călcâiul o minge, trece de adversarul direct, dar șutul său este respins spectaculos de Pleșca. Imediat, la cealaltă poartă, Gaz Metan ratează prin Buziuc, care este blocat excelent de Arlauskis. Se joacă pe contre, păcat că o parte dintre suporteri au părărsit deja tribunele, supărați fiind că jucătorii nu s-au bucurat alături de peluze la golul lui Keșeru.


21:14 GOL STEAUA. KEȘERU (’12)

Keșeru reia din prima o centrare venită de pe partea dreaptă a lui Sânmărtean. Medieșenii cer ofsaid, dar golul este validat. Bucuria steliștilor după marcarea golului subliniază unitatea grupului. Cel puțin asta doresc să scoată în evidență elevii lui Gâlcă.


21:04 Raul Rusescu trimite primul șut spre poartă de la revenirea la Steaua. Din păcate pentru el, mingea s-a dus mult pe lângă poartă.


21:01 A început partida de pe Ghencea.


21:01 Cele două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria lui Călin Zanc, fost jucător și antrenor al Timișoarei.


20:50 Cei de la Peluza Nord vor continua protestul început după partida de la Sofia. Astfel, ei nu vor încuraja echipa. Singurul fotbalist pe care l-ar fi aplaudat ar fi fost Varela pentru că a fost unicul care la Sofia a venit să îi salute. Fundașul din Insulele Capului Verde nu se află pe foaia de joc, probabil din cauza unei accidentări.


20:27 Cu trei sferturi de oră înainte de startul partidei din Ghencea, pe stadionul Stelei se află în jur de 200 de spectatori. E vineri, poate asta să fie cauza.


20:25 Final de meci sub Tâmpa. Brașov câștigă cu 4-1, la capătul unui meci la care se putea înscrie chiar mai mult decât cele 5 goluri marcate în total de cele două echipe.


20:21 Chiajna beneficiază de un penalty, la un fault comis de Constantinescu. Adrian Cristea trage însă slab, în dreapa lui iacob, iar portarul Brașovului reține.


20:19 Iată echipele de start de la Steaua – Gaz Metan, meci ce va începe la ora 21:00


20:15 GOL CHIAJNA. BOLDRIN (’85)

Boldrin înscrie golul de onoare al oaspeților, cu un șut simplu, din interiorul careului de 6 metri.


20:10 Țâră trece pe lângă golul cinci al gazdelor. Reluarea sa spectaculoasă, pe spate, se duce pe lângă poarta lui Râmniceanu.


20:08 Ultimele minute jucate sub Tâmpa l-au evidențiat pe Liviu Ganea, fotbalist intrat pe teren în a doua parte a jocului. Atacantul a avut două faze în care putea înscrie. La prima a tras peste poartă de la 35 de metri, iar la a doua a fost blocat de Râmniceanu. 


19:45 Iată echipa Stelei pentru meciul de la 21:00, contra celor de la Gaz Metan

Echipa de start: Arlauskis – Râpă, Luchin, Szukala, Latovlevici – Sânmărtean, Breeveld – Popa, Rusescu, Chipciu (c) – Keșeru.

Rezerve: Cojocaru – Papp, Filip, Iancu, Stanciu, Pârvulescu, Vâlceanu.


19:43 GOL BRAȘOV. LEKO (’53)

Jucătorul Brașovului se înalță în careul Chiajnei și trimite cu capul în poarta lui Râmniceanu. 4-0 pentru gazde.


19:38 GOL BRAȘOV. MARIAN CONSTANTINESCU (’50)

Bra;ovenii își măresc avantajul pe tabelă în debutul celei de-a doua părți. Constantinescu face dubla cu o minge săltată peste Râmniceanu.


19:19 Finalul primei reprize la Brașov. Iată statistica după prima jumătate a meciului.


19:17 Chiajna beneficiază de o lovitură liberă de la peste 30 de metri. Jucătorii lui Șumudică execută o schemă de joc și sunt foarte aproape de a marca, dar defensiva gazdelor se opune. Corner pentru Concordia.


19:03 GOL BRAȘOV. ȘTEFAN GRIGORIE (’32-pen)

Ștefan Grigorie execută impecabil un penalty dictat la un fault în careu comis de Maftei.


18:52 Enceanu scapă singur cu Râmniceanu la o fază aproape identică cu cea după care gazdele au deschis scorul, dar nu poate repeta performanța colegului său și se dictează corner pentru brașoveni.


18:46 GOL BRAȘOV. MARIAN CONSTANTINESCU (’15)
Constantinescu scapă singur cu Râmniceanu, îl driblează scurt pe portarul Chiajnei și trimite în poarta goală. 1-0 pentru Brașov după un sfert de oră de joc.


18:39 Poate e prea devreme să ne pronunțăm, dar, folosind un clișeu universal acceptat în fotbal, orice se poate întâmpla la Brașov astăzi. Mai mult, după cum a început partida, meciul este deschis oricărui rezultat.


18:35 Iată și cele două echipe de start.


18:30 Bună seara. A început partida de la Brașov. Gazdele sunt în echipament galben-negru, în timp ce jucătorii Chiajnei joacă în alb.


Au trecut deja șase etape din noul campionat, iar echipele din Liga 1 au reglat din mers mecanismele pentru un sezon care se anunță mai dur decât oricând. Steaua, Astra și Petrolul rămân principalele candidate la titlu, dar ultimele mutări de la CFR îi anunță și pe ardeleni cu șanse mari în lupta la vârful clasamentului. CFR – Astra și Pandurii – Petrolul sunt capetele de afiș ale rundei, o etapă în care Steaua o va întâlni în Ghencea pe Gaz Metan Mediaș.

 

 

Robert ZANFIR / Redactor
Autor Prosport.ro si la ziarul Prosport. citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…