Doar în Liga 1! O firmă de pază cere intrarea Astrei în insolvenţă. Ironia sorţii: societatea îi aparţine lui Ioan Niculae! Buduru: "M-a bufnit râsul. Este o firmă de-a noastră"

7 ian 2016 8375 afişări Comentează şi tu Liga 1
Doar în Liga 1! O firmă de pază cere intrarea Astrei în insolvenţă. Ironia sorţii: societatea îi aparţine lui Ioan Niculae! Buduru: "M-a bufnit râsul. Este o firmă de-a noastră"

O firmă de pază a lui Ioan Niculae cere insolvenţa clubului Astra Giurgiu, al cărui proprietar este tot omul de afaceri, preşedintele Comitetului Director al grupării, Petre Buduru, afirmând că această solicitare nu va cauza probleme liderului Ligii I.

"Am primit o notificare de la această firmă. Notificări mai avem, pentru că noi am avut datorii, nu numai la această firmă, însă avem partea de contabilitate şi partea juridică care controlează toate problemele astea şi societatea nu a fost niciodată în pericol de a intra în insolvenţă. M-a bufnit râsul pentru că ştiu că este o firmă de-a noastră. Ştiu că este firma din cadrul grupului nostru. Probabil că se impunea la rândul lor să facă aceste adrese, de notificări. Datoriile sunt controlabile, pentru că au venit bani din participările noastre la Liga Europa. O parte s-au dat la bugetul statului şi o parte la contractele jucătorilor", a declarat Buduru, la Dolce Sport.

SC Watch Catch Security SRL, în calitate de creditor, a depus, la 28 decembrie 2015, la Tribunalul Giurgiu, o solicitare de deschidere a procedurii insolvenţei Asociaţiei Fotbal Club Astra, în calitate de debitor. Această speţă va fi judecată la 9 februarie.

Omul de afaceri Ioan Niculae se află în închisoare, fiind condamnat în 2 aprilie 2015 la doi ani şi jumătate de închisoare în doarul "mită la PSD".

MEDIAFAX

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.