Detalii de la negocierile cu Băluţă! Becali: "Am vorbit cu el, am mesaj. Mi-a spus că vrea...". UPDATE: Ce răspuns a dat jucătorul lui CS U Craiova

10 aug 2017 18893 afişări Comentează şi tu Liga 1
Detalii de la negocierile cu Băluţă! Becali: "Am vorbit cu el, am mesaj. Mi-a spus că vrea...". UPDATE: Ce răspuns a dat jucătorul lui CS U Craiova

UPDATE: Alex Băluţă a oferit o replică după ce Gigi Becali şi-a manifestat interesul pentru el. Jucătorul lui CS U Craiova le-a transmis suporterilor că n-au motive de îngrijorare: "Vreau să spun că suporterii trebuie să stea liniştiţi, gândul meu este la Craiova. Sunt căpitanul echipei, mă mândresc cu asta. Mă mândresc că sunt oltean, vreau să se lase deoaparte ce a apărut acum, mă concentrez pe ce am de făcut la Craiova, vreau să realizez cu colegii obiectivul de a ridica un trofeu, apoi să mă gândesc la un transfer, dar afară", a declarat Băluţă pentru site-ul oficial al clubului.


Alexandru Băluţă este ultimul moft al lui Gigi Becali, finanţatorul echipei afirmând public că şi-l doreşte. Azi, Marcel Popescu a încheiat orice tratative între FCSB şi CS U Craiova, dar finanţatorul vicecampioanei a redat câteva dintre detaliile de la negocieri.

În urmă cu câteva luni, Becali a recunoscut că a negociat faţă în faţă cu impresarii jucătorului, iar finanţatorul FCSB-ului a propus 1 milion de euro la acea vreme. Între timp, acesta a plusat: "Eu am vorbit cu Băluţă. Au venit impresarii lui, un român şi un englez, au venit la mine la Palat, acum vreo două-trei luni. Am zis că dau maxim un milion pe Băluţă. Am revenit eu acum şi am spus că dau 2 milioane, a declarat Becali la DigiSport.

Perioada în care Băluţă a primit prima convocare la naţională, în amicalul cu Chile, coincide cu conversaţia dintre fotbalist şi Gigi Becali: Am vorbit cu Băluţă când era şi la echipa naţională. Băluţă mi-a spus că vrea 250.000 de euro pe an, am mesaj de la el. Dar impresarul mai vrea şi el 150.000 de euro. I-am spus că e nebun, de ce să-i dau atâţia bani?, a adăugat Becali.

Preşedintele Craiovei, Marcel Popescu, a blocat transferul lui Băluţă la FCSB:"Este foarte real că e doar o poveste. Lumea vorbeşte, face afirmaţii, dar eu vă spun că este o poveste. Dacă eu fac o ofertă pentru Luis Suarez înseamnă că-l iau? Nu. Şi ce dacă ai făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro? Niciun jucător de la Universitatea Craiova nu pleacă la Steaua. Noi nu vindem Stelei, punct. Dacă sunt cu unul în război, e clar, că nu îi vând gloanţe şi arme

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.