De la Dinamo şi echipa naţională, în anonimat! Incredibil: unde va juca din această iarnă nepotul lui Gigi Becali

2 feb 2016 19773 afişări Comentează şi tu Liga 1
De la Dinamo şi echipa naţională, în anonimat! Incredibil: unde va juca din această iarnă nepotul lui Gigi Becali

Hristu Chiacu, omul care în urmă cu un deceniu era văzut drept marea speranţă a lui Dinamo, a atins un nou minim al carierei de fotbalist. Nepotul lui Gigi Becali va evolua în următoarea perioadă în Liga 3.

La 29 de ani, Chiacu va face un pas mare în spate şi va evolua  la CSM Sighetul Marmaţiei, echipă antrenată de Valentin Sinescu, fost tehnician la Astra, care în acest moment ocupă locul 5 în Seria 5 a Ligii 3, cu 26 de puncte.

De-a lungul timpului, Chiacu, perceput ca un fotbalist capricios, dar de calitate, şi-a trecut în CV nume importante. Şi-a început cariera la Dinamo, club care-l vedea, pe vremea când era junior, ca un mare talent al fotbalului românesc. A mai trecut pe la cluburi importante din Liga 1, precum Rapid, Unirea Urziceni, Poli Timişoara, Astra, Ceahlăul sau Chiajna, dar nicăieri nu a reuşit să-şi atingă potenţialul, iar încrederea de care s-a bucurat la începutul carierei în fotbal l-a adus şi la echipele naţionale de tineret. Până la 21 de ani, Chiacu a strâns 25 de meciuri în reprezentativele de tineret ale României (Under 17, Under 19 şi Under 21), reuşind patru goluri.

 

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/de-la-dinamo-si-echipa-nationala-in-anonimat-incredibil-unde-va-juca-din-aceasta-iarna-nepotul-lui-gigi-becali-15023852
15023852
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”