Cristi Bud a semnat cu CFR Cluj. Ardelenii şi-au completat postul de atacant şi nu mai au nevoie de Tade

15 feb 2016 13976 afişări Comentează şi tu Liga 1
Cristi Bud a semnat cu CFR Cluj. Ardelenii şi-au completat postul de atacant şi nu mai au nevoie de Tade foto: ProSport

CFR Cluj a reuşit astăzi oficializarea unui acord cu atacantul Cristi Bud (30 de ani), cel care a rămas recent liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Milsami Orhei, campioana Republicii Moldova. Astfel, atacantul născut în Baia Mare vine să completeze un post pentru care oficialii clujeni au mărturisit în repetate rânduri că trebuie să îl completeze.

Revenirea lui Cristi Bud la CFR Cluj, club pentru care a mai jucat începând cu 2013, este justificată de forma foarte bună arătată de atacant în Moldova. Cristi Bud a fost unul dintre golgheterii campionatului de peste Prut în sezonul trecut şi al doilea marcator al echipei care a reuşit să câştige titlul în Moldova, după Romeo Surdu. 

Trecerea lui Cristi Bud la CFR închide permanent discuţiile cu privire la o posibilă revenire în Gruia a lui Gregory Tade. Atacantul francez pe care Steaua l-a trecut pe linie moartă se antrenează singur, iar singura echipă la care ar mai fi putut juca în acest sezon tocmai şi-a completat compartimentul ofensiv. 

 

 
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/cristi-bud-a-semnat-cu-cfr-cluj-ardelenii-si-au-completat-postul-de-atacant-si-nu-mai-au-nevoie-de-tade-15068585
15068585
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor