Clauză de 50 de milioane de euro pentru Nedelcu! "Poate fi mai bun decât Pique!" VIDEO Becali, încântat după ce i-a luat pe Nedelcu şi Benzar. Cât au costat cei doi şi clauza din contractul cu Viitorul

9 aug 2017 27195 afişări Comentează şi tu Liga 1
Clauză de 50 de milioane de euro pentru Nedelcu! "Poate fi mai bun decât Pique!" VIDEO Becali, încântat după ce i-a luat pe Nedelcu şi Benzar. Cât au costat cei doi şi clauza din contractul cu Viitorul

UPDATE Deşi iniţial nu a vrut să vorbească despre detaliile financiare ale tranzacţiei, Becali a precizat într-un final că va plăti 2,7 milioane de euro pentru Nedelcu şi Benzar. Ambii au semnat contracte pe 5 sezoane, iar conform înţelegerii Viitorul va încasa 20% din viitoarele transferuri ale celor doi.


Gigi Becali a anunţat că a perfectat transferul jucătorilor Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar, de la Viitorul. Încântat de mutarea realizată, patronul FCSB susţine că Nedelcu va fi reprofilat pe postul de fundaş central şi se declară convins că acesta are potenţialul de a fi "mai bun decât Gerard Pique".

Becali a lăsat să se înţeleagă că o clauză din contractul cu Viitorul nu-i permite să spună suma plătită pentru cei doi fotbalişti, dar a precizat că Nedelcu (20 de ani) va avea o clauză de reziliere uriaşă: 50 de milioane de euro. În schimb, Benzar va putea să plece la orice club care va plăti 10 milioane de euro.

"Benzar este cel mai bun fundaş dreapta din România, Nedelcu pe care eu îl voiam de 4-5 ani şi acum am reusit şă-l iau. De când am luat acceptul şi am închis afacerea, trăiesc cu o bucurie că am luat cei mai buni jucători din România. Eu pe Nedelcu l-am văzut ca fundaş central. La mijloc noi avem. Eu cred că Nedelcu nu poate fi ca mijlocaş central mai bun decât Casemiro, dar poate fi mai bun fundas central decât Pique. Şi atunci e mai bine aşa.

Nu pot sa spun cât au costat pentru ca trebuie sa cer si acordul cluburilor de la care i-am luat. Ceea ce fac acum nu este neapărat pentru titlu. Lui Nedelcu i-am pus clauza 50 de milioane. Eu vreau să creez o echipa pentru peste 2-3 ani.

Nedelcu şi Bălaşa vor fi titularii echipei naţionale, aşa cred! Antrenorul trebuie să urmeze politica clubului, e o chestiune de bani aici, de situaţie financiară. În România nu sunt fundaşi centrali. Orice ar spune şi orice ar face Gică, el pentru mine rămâne tot prietenul meu, nu neapărat naşul meu...el rămâne prietenul meu de acum 30-35 de ani.

I-am pus clauză lui Nedelcu 50 de milioane de euro. O să vedeţi că aceste sume se vor întâmpla peste câţiva ani, că nu visez. În fotbal acum se vehiculează sute de milioane, miliarde
", a declarat Gigi Becali.


 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.