CFR contraatacă! Iuliu Mureşan continuă războiul cu contestatarii: "Arbitrii sunt tentaţi să fie mai aplecaţi către cei puternici"

11 sep 2017 3651 afişări Comentează şi tu Liga 1
CFR contraatacă! Iuliu Mureşan continuă războiul cu contestatarii: "Arbitrii sunt tentaţi să fie mai aplecaţi către cei puternici"

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a contraatacat după numeroasele atacuri ale lui Mihai Stoica îndreptate spre liderul Ligii 1. Ultima “ieşire” a oficialului FCSB-ului din timpul partidei dintre CFR Cluj – CS U Craiova, scor 2-1 l-a iritat pe Mureşan.

Iuliu Mureşan a fost deranjat de atacurile repetate venite din partea contracandidatelor la titlu. FCSB, CS U Craiova şi Dinamo sunt echipele care au pus presiune pe clujeni pe care i-au acuzat că sunt ajutaţi de arbitrii: "Am văzut că pe unii nu-i interesează că îşi pierd meciurilor, ci au treabă cu noi şi se bucură dacă pierdem noi meciurile. Iar dacă li se pare că arbitrul a greşit, fac imediat mare tam-tam. Este o invidie şi o ură împotriva noastră în ultimii ani, de când am fost campioni de mai multe ori şi am câştigat 9 trofee. Şi acum, oamenii simt că putem lua al 10-lea trofeu şi încep să-şi ia măsuri", a declarat Iuliu Mureşan pentru Dolce Sport.

Preşedintele CFR-ului a făcut referire şi la arbitrajele de care a avut parte CFR şi s-a declarat nemulţumit că este arbitrat de brigăzi din Bucureşti şi nu din Cluj: "Toate campioanele au beneficiat de arbitraje bune. Nu este un tratament preferenţial pentru CFR Cluj, pentru că arbitrii sunt tentaţi să fie mai aplecaţi către cei puternici, către cei mai buni. Oricum, eu nu înţeleg cum se fac delegările arbitrilor. Spre exemplu, arbitrii din Bucureşti vin la noi acasă, dar niciodată un arbitru din Cluj nu ne arbitrează. Arbitrii din Cluj sunt mai proşti?", a adăugat Mureşan. 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.