Câteva zile mai devreme şi ar fi fost vedetele mercato-ului! Ce echipă a ratat probabil cea mai consistentă campanie de transferării a verii

7 sep 2012 4098 afişări Comentează şi tu Liga 1
Câteva zile mai devreme şi ar fi fost vedetele mercato-ului! Ce echipă a ratat probabil cea mai consistentă campanie de transferării a verii no title

Steaua, FC Vaslui şi CFR Cluj au fost protagonistele verii în Liga I în materie de transferuri, fapt pentru care cele trei echipe sunt considerate şi principalele candidate la titlu Acestora li s-ar fi putut alătura o a patra echipă, fosta campioană Oţelul Galaţi. Preşedintele Narcis Răducan crede că, dacă schimbările la nivel administrativ s-ar fi petrecut mai repede, echipa de la malul Dunării ar fi dat câteva lovituri pe piaţa transferurilor.

"Campionatul nu aşteaptă şi sunt o grămadă de lucruri de rezolvat. Discuţiile sunt la final şi nu mai pot dura foarte mult, cel mult o săptămână, dar investitorii îşi rezervă dreptul de a anunţa ei acest moment. Primăria nu ştiu dacă va deţine acţiuni, va fi în parteneriat, dar nu ştiu cum va fi compus şi, chiar dacă deţin câteva informaţii, nu le pot face publice. Ele vor fi dezvăluite într-o conferinţă de presă.

Banii blocaţi în conturi au fost principala problemă. Nu ne-am putut atinge de ei, aveam nevoie de toate semnăturile de la club. În ceea ce priveşte salariile, jucătorii sunt plătiţi la zi, dar investiţiile au fost blocate, de aceea se grăbeşte schimbarea acţionariatului, pentru ca echipa să înceapă să funcţioneze normal.

Ceea ce am pierdut este perioada de transferuri. Până la urmă s-au făcut câteva achiziţii, însă trebuie mai multe mişcări. Ne lipsesc 2-3 jucători, dar până la urmă este vorba de echipa cu care am câştigat campionatul, iar acum soluţiile pot fi jucătorii liberi de contract"
, a spus preşedintele Oţelului.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.