Budescu s-a răz-răzgândit: "Arabii mi-au pus nişte clauze în contract cu care nu sunt de acord. Cu Steaua, totul rămâne deschis!" Condiţia pe care i-a pus-o lui Gigi Becali

24 ian 2016 18094 afişări Comentează şi tu Liga 1
Budescu s-a răz-răzgândit: "Arabii mi-au pus nişte clauze în contract cu care nu sunt de acord. Cu Steaua, totul rămâne deschis!" Condiţia pe care i-a pus-o lui Gigi Becali

Constantin Budescu susţine că încă sunt şanse să se transfere la Steaua. Atacantul Astrei este în negocieri avansate cu Umm Salal, unde a făcut şi vizita medicală, însă arabii ţin de anumite clauze despre care Budescu spune că sunt deranjante.

Telenovela transferului lui Constantin Budescu îşi consumă un nou episod. După ce ajunsese la o înţelegere cu Steaua, s-a răzgândit şi a luat-o spre Qatar, unde este dorit de Umm Salal. Budescu a făcut vizita medicală, dar spune că nu este de acord cu unele clauze din contract.

Acum, internaţionalul român susţine că discuţiile despre transferul la Steaua revin în prim plan, dar spune că mai are şi altă variantă. În orice caz, Budescu susţine că sunt şanse reduse să joace la Astra şi în partea a doua a campionatului:

“În privinţa transferului în Qatar, sunt câteva clauze în contract care nu îmi convin. Mi-au propus un contract pe 2 ani şi jumătate, însă sunt clauze cu care eu nu sunt de acord. Una dintre ele este că pot renunţa la mine în anumite condiţii. Dacă transferul meu acolo pică, mai am altă variantă şi probabil că până mâine seară voi afla sigur. La Astra sunt şanse mici să rămân. Cu Steaua, totul rămâne deschis, dar nu pot merge acolo pe aceiaşi bani ca la Astra”, a declarat Constantin Budescu la Dolce Sport.

Gigi Becali a declarat că i-a oferit lui Budescu un salariu lunar de 20.000 de euro, în timp ce jucătorul a cerut 25.000 de euro, plus 250.000 de euro la semnătură.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.