Guilherme a semnat cu Bari, echipă din Serie B. Va fi coleg cu un alt fost stelist, Ionuţ Rada

11 ian 2016 27116 afişări Comentează şi tu Liga 1
Guilherme a semnat cu Bari, echipă din Serie B. Va fi coleg cu un alt fost stelist, Ionuţ Rada

Guilherme a ajuns la un acord cu Bari şi urmează să semneze un contract. Fundaşul brazilian şi-a reziliat înţelegerea cu Steaua în această dimineaţă şi urmează să facă vizita medicală cu echipa italiană.

Guilherme este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf nu i-au mai dorit pentru partea a doua a campionatului. Fostul fundaş de la Petrolul Ploieşti mai avea contract cu Steaua până în vara lui 2016, dar conducerea campioanei n-a fost mulţumită de prestaţiile sale şi l-a lăsat să plece încă din această iarnă.

Potrivit lui Gianluca Di Marzio, jurnalist la Sky Sports, fundaşul brazilian urmează să semneze cu Bari în această seară, după ce va trece vizita medicală. Guilherme a fost adus la sugestia lui Răzvan Zamfir, director sportiv la Bari, care în trecut a ocupat aceeaşi funcţie şi la CFR Cluj.

Guilherme a semnat cu Steaua în urmă cu un an, după ce s-a despărţit Greuther Furth, dar n-a reuşit să imprezioneze şi a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători din lotul Stelei.

Bari, echipă la care a fost numit director sportiv Răzvan Zamfir, ocupă locul 6 în Serie B, la 11 puncte în spatele liderului Cagliari. În lotul lui Bari mai este un român, Ionuţ Rada, fost fundaş de la Steaua şi CFR Cluj. Până în această iarnă la Bari a jucat şi George Puşcaş, însă tânărul internaţional român a fost trimis înapoi la Inter.

Sursa: gianlucadimarzio.com

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/guilherme-a-semnat-cu-bari-echipa-din-serie-b-va-fi-coleg-cu-un-alt-fost-stelist-ionut-rada-14961728
14961728
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX
close

Hai în galeria Prosport

Primește primul cele mai noi știri din sport direct pe Facebook