Bicfalvi ar fi putut ajunge la Şahtior! Mircea Lucescu: "Îmi pare rău că n-am reuşit să-i conving să-l aducem"

19 feb 2016 7157 afişări Comentează şi tu Liga 1
Bicfalvi ar fi putut ajunge la Şahtior! Mircea Lucescu: "Îmi pare rău că n-am reuşit să-i conving să-l aducem"

Eric Bicfalvi a fost prezentat joi oficial la Dinamo, mijlocaşul în vârstă de 28 de ani semnând un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire.

Bicfalvi a fost golgheterul Ucrainei sezonul trecut când a marcat 17 goluri pentru Volyn Luţk, iar Mircea Lucescu a dezvăluit că a vrut să-l aducă la Şahtior.

"Îmi pare rău că n-am reuşit să-i conving să-l aducem pe Bicfalvi. E un jucător care aleargă foarte mult, foarte agresiv, are şi spirit ofensiv, bate lovituri libere. E tot ce îşi doreşte o echipă, aici, în Ucraina, a jucat foarte bine. Nu a ajuns la Şahtior pentru că nu s-a dorit. Nu decid eu lucrurile astea, în final decid alţii. E bine că a ajuns la Dinamo, că e în atenţia lui Iordănescu. Îşi dorea foarte mult să joace undeva de unde să ajungă la naţională", a declarat Mircea Lucescu la DigiSport.

Bicfalvi a venit la Dinamo după o scurtă experienţă în China, la Liaoning Whowin. Mijlocaşul a mai evoluat la trei echipe din campionatul intern: Jiul Petroşani, Steaua şi Gloria Buzău.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/bicfalvi-ar-fi-putut-ajunge-la-sahtior-mircea-lucescu-imi-pare-rau-ca-n-am-reusit-sa-i-conving-sa-l-aducem-15080547
15080547
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ