Bătrânii strălucesc în jocul copiilor!** Viitorul – Ceahlăul 2-2! VIDEO REZUMAT

  • Publicat:
  • Actualizat:

Cu doar un punct strâns în 2013, puștii lui Hagi par să tremure de fiecare dată când intră pe teren. Iar frica lor e întemeiată, pentru că în ultima vreme cuvintele frumoase au dispărut și în locul lor au apărut nervii pe care îi aduce, de regulă, teama retrogradării. Nemțenii au simțit imediat asta: cap Ichim și 1-0 pentru echipa lui Costel Enache.

Dar copiii Viitorului s-au trezit. Greu și puțin amețiți, dar au făcut-o. Au început să țină tot mai mult de minge, lucru care le-a lipsit până la primirea golului, și egalarea a venit firesc. Simplu cât o preluare cu dreptul a lui Chițu și o fentă cu stângul în fața lui Barna. Fundașul lateral al Ceahlăului era plecat în alunecare și, în loc de minge, a luat picioarele adversarului. A transformat Dică, bărbatul dintre puști.

Duelul bărbaților

Tot cu ajutorul veteranului de la Viitorul, Hagi se putea bucura pentru încă un gol. O pasă isteață a surprins toată apărarea Ceahlăului și l-a găsit în zonă centrală pe Cârstocea. Șutul mijlocașului dreapta l-a nimerit însă pe Lepmets.A urmat o „torpilă” a lui Benzar și era clar pentru toată lumea că puștii și-au depășit problemele de moral. Alibec faultat în colțul careului și Dică aranja din nou mingea. Un șut impecabil la colțul lung și puștii din jurul său râdeau pentru prima oară. În momente de criză, e bine să ai un bătrân prin preajmă. Lucru valabil și pentru Ceahlăul: Constantinescu (31 de ani) aruncă mingea în vinclu pentru 2-2.


Echipele de start:

Viitorul: Vâtcă – Mladen, Bejan, Larie, Toșca – Benzar, Vaștag – Chițu, Dică, Cârstocea – Alibec

Rezerve: Buzbuchi, Cristocea, Gavra, Mitriță, Al. Lazăr, Bălașa, Puțanu

Ceahlăul: Lepmets – Sanchez Moreno, Dumitraș, Ichim, Barna – Achim, Monroy – M. Constantinescu, Ad. Gheorghiu, Stana – Golubovic

Rezerve: Miron, Lukanovic, Bădescu, Onciu, Velici, Tolimir, M. Rusu


Astăzi de la orele 19.30 pe stadionul „Farul” in direct pe Dolce Sport 1 se dispută un meci interesant din subsolul clasamentului: Viitorul Constanța-Ceahlăul, dobrogenii fiind prima formație care s-a impus în tur la Piatra Neamț cu un sec 3-0.

CLICK AICI pentru comentariul LIVE TEXT al partidei

De altfel conducerea Viitorului consideră partida cu Ceahlăul ocazia perfectă de a se relansa în campionat după prestațiile mai puțin reușite din ultimile etape.

 „Nu vreau să vorbesc de înfrângere, trebuie să lăsăm negativismul și să fim optimiști. Vorbim numai și numai de victorie. Este cel mai bun moment să strângem rândurile și să câștigăm un nou meci. Nu vă ascund faptul că ne-am gândit la victoria din tur care ne-a descătușat într-un fel, iar de această dată Ceahlăul poate fi din nou un fel de talisman norocos. Ar fi cât se poate de bine deoarece venim după o serie mai lungă de rezultate negative și băieții au nevoie de un succes mai mult de moral decât pentru punctele din clasament”, a declarat antrenorul Cătălin Anghel.

Mijlocașul Romario Benzar face apel la concentrare și motivație mizând și pe faptul că nemțenii nu vor repeta pe litoral evoluția bună din partida cu Steaua.  „Trebuie să intrăm foarte concentrați, motivați, pentru a ieși victorioși de pe teren. Au o echipă bună, dar sperăm să nu mai aibă o evoluție bună la Constanța, așa cum au avut-o cu Steaua”.

„Știm foarte bine că Ceahlăul a marcat trei goluri Stelei, dar nu trebuie să se întâmple același lucru și la partida cu noi. O să închidem spațiile și toate drumurile spre poartă și nouă nu o să ne marcheze niciun gol. Vom câștiga”, a clamat plin de încredere și stopperul central Sebastian Mladen.

De partea cealaltă Ceahlăul dacă vrea să mai joace și la anul ăn liga 1 trebuie să aducă puncte din deplasare, acolo de unde nemțenii s-au întors cu doar 2 puncte în acest sezon, fiind întrun clasament al formațiilor ce evoluează în deplasare pe ultima poziție.

Antrenorul Costel Enache dorește să vadă mai multă determinare la jucătorii săi. „Aștept o mobilizare exemplară, o conștientizare a faptului că suntem în această situație și de aici o concentrare mult mai mare pentru jocurile care ne-au rămas. După jocul cu Steaua ne-a rămas speranța. Am fost o echipă motivată, organizată destul de bine, care a atacat și a jucat de la egal la egal cu Steaua. Speranțele nu ajung însă. Trebuie să avem aceeași determinare, hotărâre și să facem același efort pe care l-am depus în meciul cu Steaua. De asemenea, trebuie aceeași dorință pentru victorie. Vreau să demonstrăm că și noi sîntem capabili de lucruri bune”.

Enache a analizat atent evoluția Viitorului din ultimele etape și se așteaptă la o partidă dificilă cu băieții lui Gică Hagi.

„Viitorul a început slab meciul cu „U” Cluj, care s-a încheiat 1-1 și în care au avut posesie 70%. La Mediaș, Viitorul a trimis 14 șuturi spre poartă, iar posesia a fost 60%. În cele trei meciuri din retur, Viitorul a avut 83% pase reușite. Este o echipă cu calitate, pentru că selecția s-a făcut pe calitate. Nu ne așteaptă un meci ușor! Toate meciurile vor fi mult mai grele de acum, pentru că ne apasă o miză uriașă”, a sintetizat tehnicianul echipei de sub Pietricica.

Ceahlăul nu poate conta pe Cazan accidentat și Marc suspendat.

Viitorul și Ceahlăul sunt două formații în criză de joc și rezultate, dobrogenii ocupă locul 13 iar nemțenii locul 15 diferența dintre cele 2 formații fiind de 2 puncte.


 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la…
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău…
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott în România
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott…
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…